Hírek

A Norylsk leszerződött a Selfmadegod Records-zel; új album hamarosan

Büszkén jelentjük, hogy a lengyelországi Wloclawekből származó NORYLSK leszerződött a Selfmadegod Records-zel a második teljes albumuk kiadására. A négyfős banda jelenleg is a „Catholic Dictatorship” című album felvételein dolgozik. Az album 2015 nyarára van kitűzve.

A NORYLSK letisztult és ádáz grindcore-t játszik a korai AGATHOCLES, korai NAPALM DEATH, WARSORE, INSECT WARFARE és hasonlók mintájára.

A banda 2008 közepén alakult, amikor Kwiat, Budyn és Tv találkozott LukaSS-szal. Egy grindcore bandát akartak csinálni. Tele voltak ötletekkel, melyeket 2009 végén meg is zenésítettek Michal Grabowski stúdiójában. A dalokat a német Angel Aids Records égisze alatt, „The Strange Case of The Missing Corpse”-ban adták ki. 2010 januárjában a banda “Political Pollution” néven kiadta első teljes albumát, mely ugyanabban a stúdióban készült, mint elődje. Először saját kiadás volt, de végül a Let It Bleed Records újra kiadta CD-n. Ebben az időszakban a NORYLSK a “Political Pollution” promótálásával és új dalok írásával foglalkozott. 2014 novemberére a banda befejezte a “Catholic Dictatorship” szövegírását, és jelenleg is a második teljesidősük felvételein dolgoznak.

https://www.facebook.com/norylsk

Kapcsolódó cikkek

A Norylsk nevű kegyetlen lengyel grindcore kvartett kiadta második teljes albumát a Selfmadegod gondozásában

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek