Hírek

A PartySan Open Air fesztiválra mindig megéri ellátogatni!

PartySan Metal Open Air

2024.08.08-08.10. Schlotheim, Flugplatz Obermehler

Partysan 2024

Na, idén ki merre fesztiválozik?

Egy biztos, a 2024-es PartySan Open Air fesztivált nem érdemes kihagyni. Évek óta visszajárunk erre a metál körökben méltán népszerű, és világszínvonalú zenekarokat felsorakoztató fesztiválra. A környezet, ahol a bulit tartják és a német vendégszeretet sem mellékes, de furcsa kontraszt, ahogy a fenyvesek mögötti zöldellő régi Obermehler reptérről üvölt a metal 3 napon keresztül már déltől, egészen hajnalig.

De hát ezért szeretjük, ezért járunk ide, mert itt igazán kiélvezhetjük az őrült metalzene iránti rajongásunkat és szeretetünket. Nekem személy szerint ebben az évben lesz a 3. alkalom, és totál függővé tett a testemet és lelkemet átjáró féktelen metal hangulat. Ahogy az idei fellépőket olvastam elkezdett zsibbadni az agyam, és már odaképzeltem magam a koncertek közepébe, körülöttem több ezres tömeggel… atyaég… mi lesz itt.

Íme a PartySan Metal Open Air fesztivál 2024-es legnagyobb nevei:

Sodom, Anaal Nathrakh, Paradise Lost, Behemoth, Abbath, Sólstafir, Batushka, Incantation, Stillbirth, The Black Dahlia Murder, Terrorizer, Left To Die, Hate, Legion Of The Damned, Unto Others, Obscura, Sadus stb.

És ez még nem minden. Három nap alatt a fenti zenekarokon kívül még több kisebb, nehezen elcsíphető bandát láthat, aki ellátogat a fesztiválra. Úgy gondolom, hogy Európában a PartySan Metal Open Air fesztivál méltó arra, hogy a TOP 10-be soroljuk, és mindez csak 10-12 órás autóútra Budapesttől. Akiket a fenti lista nem győzött meg, azoknak itt van még egy kis videós anyag a szervezők jóvoltából a 2023-as fesztiválról. Hajrá!!!

Psoa2024 Bandsperday

https://www.party-san.de

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek