Hírek

A Pavement Music kiadja a thrashes Sonick Plague új albumát

A Pavement Music július 24-ét jelölte ki az old school thrashes Sonick Plague 1988-as saját című, újra felvett és újratöltött debütáló albumának kiadási dátumaként. Az eredetileg „What’s the Purpose” című anyag frissített változata a legendás Carriage House Studiosban lett felvéve, és remekül megragadja a thrash metál eredetének erőteljes energiáját és darálását.

A Sonick Plauge tagjai a klasszikus thrash metál hangzás veteránjai, és (sokak szerint) úttörői. Ez a nyers és élő hangzás 1984-ből ered Nyugat-Virginia hegyeiből. A taglista pár évvel később vált stabillá az alapító Ken Cuccaro (dob) és Tim Meehan (gitár) tagokkal, akikhez Tony Teodoro (gitár) és Sean Donnelly (basszus, vokál) csatlakozott.

A Plague számára a legendás connecticuti Anthraxban adott koncertjük után indult be a szekér. A tulajok, Shaun és Brian Sheriden saját kiadójukhoz (Anthrax Records) szerződtették le a négyest, debütáló What’s the Purpose albumuk pedig 1988-ban jelent meg. Az album kiadása után Tim Meehan rögtön távozott, és (alapos kutatás után) Chuck Crilly gitáros és egyben gyerekkori barátjuk került a helyére. A banda turnéra indult, és olyan bandák mellett lépett fel, mint a Death Angel, Voivod, Gwar, Pantera, Ludichrist, Crumbsuckers és sokan mások. A turné megviselte a srácokat, és több sikertelen tagcsere után a banda feloszlott.

2012-ben a Sonick Plague elvesztette szeretett barátját és bajtársát, Tony Teodorót. A tragikus és idő előtti haláleset után Ken, Sean és Chuck között felmerült a régi zenei felállás visszaállításának ötlete. Matt Dupre bekerült a csapatba, és együttesen a debütáló album újrakiadása mellett döntöttek, miközben folyamatosan dolgoznak annak folytatásán.

Tracklist:

Street Wars
My Gun
AA
I Don’t Want to Relax
View of Death
One Swift Kick
Misc Bullshit
NRG

www.sonickplague.com
www.facebook.com/sonickplague

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek