Hírek

A Perdition Temple új, grafikus videót mutat be

A black/death barbár Perdition Temple új, grafikus videót mutat be a „Chambers of Predation” c. számához ITT. A szám a banda új, The Tempter’s Victorious albumán hallható, mely nemrég jelent meg a Hells Headbangers gondozásában, a „Chambers of Predation” klip pedig az Unearthed Films csapattal közösen készült a közelgő AGP-s (American Guinea Pig Series) DVD kiadásához, melynek címe Bouquet of Guts and Gore. A Perdition Temple gitárosa, Gene Palubicki a következőket mondta: „Úgy éreztem, hogy ennek a filmnek sok képi eleme elég jól illet a ‘Chambers of Predation’ dal témájához, és mint a kemény, extrém és erőszakos filmek rajongója, jó ötletnek tűnt összekötni a kettőt. A bandáról készült anyagot hagyományos VHS kazetta camcoderrel csináltuk – ugyanolyannal, mint amit a filmgyártásnál használtak – a szétszórt és lengő kameramozgás és a retusálatlan vizuális megközelítés pedig ’80-as évekbeli hangulatot kölcsönöz a filmnek, amihez a legtöbb underground koncert/stúdiófelvételek hangulata is hasonló.” A Perdition Temple „Chambers of Predation” videója megtekinthető ITT, ám FIGYELEM: sok erősen grafikus és felkavaró részt tartalmaz.

Az amerikai banda első Hells Headbangers kiadónál megjelent albumaként a The Tempter’s Victorious a Perdition Temple ünnepelt debütáló Edict of the Antichrist Elect albumának nyomdokait követi 2010-ből. Bár sok év telt el, a pokol tüze még mindig fényesen ég a Perdition Temple tagjaiban; a The Tempter’s Victorious album a csapat militáns és rosszindulatú blackes death metáljának tökéletesítését mutatja be. Az alapító és a színtér veteránjaként számon tartott Gene Palubicki köré a szcéna egy elit csapata is csatlakozott, ideértve Bill Taylor (ex-Angelcorpse, Immolation) gitárost és a Black Witchery fenyegető Impurath énekesét. Együtt a kvintett egymás után ontja ránk az izzó támadásokat, egyszerre kaotikus és irányított csapásokkal, melyektől a The Tempter’s Victorious egy gyors, nyolc számos tornádó lesz. A tornádók egyikét meghallgathatod ITT, kizárólag a NoCleanSinging.com oldalon.

Perdition Temple: The Tempter’s Victorious számlista

1. The Tempter’s Victorious
2. Extinction Synagogue
3. Scythes of Antichrist
4. Goddess in Death
5. The Doomsday Chosen
6. Chambers of Predation
7. Diluvium Ignus
8. Devil’s Blessed

További híreinkben a Perdition Temple fellép a Hells Headbangers lemezkiadó közelgő „Hells Headbash – Part 2” évfordulós fesztiválján, mely az ohio-i Clevelandben lesz szeptember 4-6 között az Agora Theater and Ballroom helyszínen. A banda mellett olyan Hells Headbangers csapatok lépnek fel, mint a Satanic Warmaster, Profanatica, Archgoat, Midnight, Black Witchery, Inquisition, Deathhammer, Acid Witch, Deceased, Cianide, Deiphago, High Spirits, Demonic Christ, Nyogthaeblisz, Shitfucker, Destruktor, Nexul, Prosanctus Inferi, Hellvetron, October 31, Nocturnal Blood, Manticore, Cemetery Lust, The Haunting Presence, Sacrocurse, Gravewurm, és sokan mások. További „Hells Headbash – Part 2” infó ITT.

PERDITION TEMPLE tagok:

Gene Palubicki – gitár (Apocalypse Command, Blasphemic Cruelty, ex-Angelcorpse)
Bill Taylor – gitár (Immolation, ex-Angelcorpse, ex-Feldgrau, ex-Xenomorph)
Impurath – vokál (Black Witchery, ex-Irreverent)
Ronnie Parmer – dob (Catalysis)
Gabriel Gozainy – basszus

További infó: www.facebook.com/perditiontemple

Kapcsolódó cikkek

Perdition Temple – Teaser videó

KMZ

Hot News: Perdition Temple reveal title and cover for new Hells Headbangers album

KMZ

Hot News: Blasphemic Cruelty and Perdition Temple sign to Hells Headbangers

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek