Hírek

A philadalphiai I Am The Trireme nevű black metál csapat június 30-án kiadja ‘Gnosis: Never Follow the Light’ c. anyagát a HPGD Productions gondozásában

A black metálos I AM THE TRIREME június 30-án kiadja Gnosis: Never Follow the Light című anyagát a Horror Pain Gore Death Productions által. A „Tamerlane (Chapter 1)” című új szám meghallgatható online az alábbi linken.

Kevés banda ér fel az I AM THE TRIREME ádázságához és melodikus death és szimfonikus black metál keverékének sötétségéhez. Az IATT megállíthatatlan, gyors ütemű, blackes brutalitást és kísérteties dallamokat hoz. A hallgató a brutalitás izzó, sötét és agresszív keverékét hallhatja velejéig romlott blackes metálba oltva, mely biztosan habzó szájakat hagy maga után.

A Gnosis: Never Follow the Light a Megvilágosodás és Felemelkedés fokozatain át vezet. Minden dalnak megvan a maga szimbóluma, és a lepke metamorfózisához hasonlítható, vagy morbidabb értelemben a halálos beteg öt stádiumához. Hangzásilag a Gnosis: Never Follow the Light nem sorolható be pusztán egy kollektív műfajba, mely jellemzője jól mutatja az I AM THE TRIREME küzdelmét a masszába vagy élő felállásba való beolvadása ellen. Az IATT számára az album a mindennapi élethez szükséges folyamatos fuldoklást és nélkülözést szimbolizálja. A bandát két évig teljesen lefoglalta eme remekmű megírása.

1. Mettre Fin A Cette
2. Trusty Noose
3. Basking In The Essence Of My Sorrow
4. Grey Fields Of Ash
5. Thy Sombering Light
6. Ascending Into Oblivion
7. A Sullen Reflection Of Purity
8. Tamerlane (Chapter 1)
9. Tamerlane (Chapter 2)

A 2008-ban kiötlött I AM THE TRIREME hamar elkezdte alakba szőni masszáját a mélység sötét anyagából, idővel az extrém metál óriásává válva olyan bandák mellett, mint a Rotting Christ, Goatwhore, Suffocation, Exhumed, és szó szerint számtalan másik nehézsúlyú csapat az extrém metál közösségében; bebizonyítva, hogy az IATT méltó tagja a zenei világnak.

Míg magukat szigorúan black metál bandaként írják le, az IATT erősen hisz a műfaj legtisztább formájában, melyet nem terhel (sőt, annak szöges ellentéte) mindenféle vallási kötelék és hit. Egy olyan korban, amikor az ideálok és hitvallások trendekké és értelmetlen gyakorlatokká váltak, melyben a színtér tele van szórva elődeink képére mintázott üres héjakkal; az I AM THE TRIREME utukhoz igaz irányt vesz fel, és kíméletlen, kísérteties fényt bocsát a ködbe, és azon túlra.

http://www.iamthetrireme.com/
https://www.facebook.com/iamthetrireme

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek