Hírek

A Phrenetix leszerződött az Infernö Records kiadóval!

A PHRENETIX egy fiatal, ígéretes THRASH Metal banda Vilnius-ból, mely 2011-ben alakult.
A banda eleinte csak élő koncerteket adott, majd 2013-ban kiadta első, 5 számból álló demóját, mely nagyon pozitív visszajelzéseket kapott az underground sajtótól.
A PHRENETIX zenéje teljes mértékben megmutatja az oldschool thrash metál esszenciáját, és egyben magába foglal más műfajokat is, mely a banda hangzását egyedivé és mániákussá teszi. Olyan oldschool thrash metál behatásokat említhetünk, mint az Anthrax, Toxik és más progresszív thrash bandák; a banda viszont azon munkálkodik, hogy megtartsa eredetiségét a metálon túlnyúló műfajok felhasználásával. Jellemző riffjeik és furcsa kompozícióik választják el őket más metál bandáktól. A Phrenetix fő jellemzője és vonzalma intenzitásában, agressziójában és izgalmas élő koncertjeiben rejlik.

Bár a banda felállásában már sok nevet megtalálhattunk, a PHRENETIX jelenleg négy tagból áll:

Lina Vaštakaite (gitár, ének),
Jonas Gedvilas (dob),
Paulius Navickas (gitár, vokál)
Daumantas Vizbaras (basszus)

A banda nemrég szerződött le a francia INFERNÖ Records kiadóval, jelenleg pedig első teljes albumának felvételein dolgozik Vilnius-ban (Muzlab Studio), Rimtautas Piskarskas producer segítségével. Az albumon 8 szám lesz, és az „Art Of Jail” címet fogja viselni… További infók + borító hamarosan!

Addig is, az INFERNO Records hamarosan újrakiadja a demót kazettás formátumban (limitált kiadás), egy számot pedig meghallgathattok online > https://soundcloud.com/infernorecords666/phrenetix-muddy-tale

www.facebook.com/Phrenetix

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek