Hírek

A Progheaven Tour következő állomása: Abaliget – BZ Project | Miserium | Perfect Symmetry

Február 21-én, a Pécs melletti Abaligeten, a Kapucinus Sörözőben kerül megrendezésre a ProgHeaven Tour következő állomása. A fellépőkről néhány szót:
Miserium – a fiatal prog csapatot klasszikus zenei háttérrel rendelkező fiatalok alapították, első lemezüket tavaly egy akusztikus átdolgozásokat rejtő EP követte.

Perfect Symmetry – idén húsz éves lesz a pécsi zenekar, amely a dallamos progresszív rock/metal vonal képviselője. Lemezek sorával a tarsolyukban, csendesebb időszakok és tagcserék után is töretlenül haladnak előre, hogy igényes zenéjükkel öregbítsék a délnyugati végek hírnevét.

BZ Project – az ezredforduló prog-élcsapata (Stonehenge), a Fonogram-díjas modern metal banda (Wendigo), a nemzetközi szinten is elismert, egyedi kortárs prog zenekar (After Crying) és egyéb produkciók éléről ismert Bátky ‘BZ’ Zoltán szólóprodukciója, amely friss szerzemények mellett az énekes korábbi zenekarainak dalait is feleleveníti.

A rendezvényre Pécsről koncertbusz is szerveződik, a részletekről és költségekről itt, az esemény oldalán is tudsz érdeklődni. Minél előbb jelezz, hogy tudjuk, mennyi helyre lesz szükség! A koncertbusz Pécsről Abaligetre, és éjjel Abaligetről Pécsre szállít. Busz info: (70) 424 88 95, vagy itt, az esemény oldalán!

A buli Facebook eseménye itt: https://www.facebook.com/events/756917921064543/

Kapcsolódó cikkek

A ProgHeaven Tour következő állomása: Szeged!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek