Hírek

A Prowler nevű thrash banda bejelenti új albumát: ‘From The Shadows’

Fair dolog lenni azt állítani, hogy mi, metálarcok rengeteg időt töltünk új lemezek keresésével? Levadásszuk a következő nagy durranást amit megmutathatunk barátainknak, valami újat, valamit ami újra előhozza azokat az érzéseket, amiket régen szinte naponta éreztünk, a metál felfedezésének első napjaiban.

Néhanapján azonban visszatérünk a klasszikusokhoz: a régi Metallica lemezek, korai Annihilator és így tovább; ugyanazok a dalok, melyeket a metál felfedezése során találtunk. Néha viszont ezek a klasszikusok sem találnak telibe… és pont ezért hozzák azt a rohadtul várt leheletnyi frissességet az olyan bandák, mint a Prowler. Minden amit hallottunk régen benne van, ismerős – mégis új, és ez az alapvető különbség.

A 2010-ben alakult Prowler négy EP-t és egy box setet adott ki mielőtt leszerződött volna a Slaney Records kiadóhoz debütáló After You albumuk kiadására 2013-ban, majd a The New Blood EP-hez ugyanabban az évben. A dél-karolinai thrash titánok most elkészültek egy újabb monstrum kiadására második teljes albumuk, a From The Shadows formájában. A Roger Lian (ugyanaz az ember, aki a Slayer South Of Heaven albumáért is felelt, és olyan bandákkal dolgozott mint az Overkill, Pantera és a Damageplan) által levezényelt anyag minden bizonnyal nagyszerű kiadvány lesz.

A világ nem borul majd lángba, az újságírók nem fogják egymást túllicitálni újabb műfaji jelzők kitalálásával (hál’Isten), de pont ez a lényeg! Amit kapunk, az egy színtiszta áramvonalú lemez az old school thrash vonalát követve, mely súlyos, pusztító és a műfaj első hullámát követi, ugyanolyan tüzes és fiatal titánok által ránk szabadítva, mint akik a Ride The Lightning nyers erejét is szabadjára engedték.

A borító a spanyol Noël Puente munkája.

From The Shadows számlista
1. R.O.T.L.D
2. Out Of The Fog
3. I Am Wolf
4. The Thing Not Seen
5. Pet Sematary (The Ramones Cover)
6. Return To The Lot
7. Death On Wheels
8. Creature Of The Black

A From The Shadows július 20-án jön a Slaney Records gondozásában.

Hallgasd meg a ‘No Life ’till Leatherface’ c. számot a The New Blood EP-ről
https://slaneyrecords.bandcamp.com/album/prowler-the-new-blood

Prowler on Facebook

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek