Hírek

A Publicist UK nevű post-punk kvartett augusztus 21-én kiadja Forgive Yourself című debütáló albumát

A Relapse Records büszkén mutatja be a Municipal Waste, Revocation, Goes Cube, Discordance Axis, Burnt By The Sun, és más bandák tagjai által alkotott Publicist UK nevű post-punk négyes Forgive Yourself című debütáló albumát. Mint az elmúlt évek egyik legérdekesebb, műfajokat átívelő debütáló albuma, a Forgive Yourself egy kilenc számos darab, melynek sötét és elmélkedő hangulatát Zachary Lipez énekes mélyről jövő baritonja repteti.

A “Levitate The Pentagon” számot itt (YouTube) és itt (Soundcloud) hallgathatod meg!

Az eredetileg hosszú távú kísérletként létrejött Publicist UK gyorsan és zökkenőmentesen vált egy teljes körű bandává. A Dave Witte (Municipal Waste, ex-Burnt by the Sun, Discordance Axis, Melt-Banana), Zachary Lipez (ex-Freshkills), Brett Bamberger (Revocation, ex-East of the Wall), és David Obuchowski (Goes Cube, Distant Correspondent) neveit felvonultató taglistát látva sokan gyors, agresszív metálra számítottak. Ehelyett a banda a Forgive Yourself anyaggal hazudtolta meg az elvárásokat, kilenc felkavaró számot alkotva, melyek legalább annyira hangulatosak és dallamosak, mint amennyire súlyosak. A banda tagjai az elején még otthonaikban készítették a számok nyers felvételeit, és ki is adtak két demót melyek szerepeltek a Decibel és a Noisey sorai között is Amerikában. Nem sokkal ezután a banda leszerződött a Relapse Records kiadóhoz, és Dean Baltulonis producerrel New Hampshireben felvették első nagylemezüket.

„A stúdióba tele inspirációval és energiával vonultunk, és egyből munkához akartunk látni – semmi kísérletezés vagy szórakozás,” mondta David Obuchowski gitáros. “Dean is ugyanígy gondolta, az albumot pedig gyorsított ütemben vettük fel pár nap alatt. Úgy érezzük, Deannek nem csak a hangulatot és a légkört sikerült elcsípnie, hanem ezt az űzöttséget is.”

Forgive Yourself, tracklist

  1. Cowards
  2. Slow Dancing To This Bitter Earth
  3. Levitate The Pentagon
  4. Blood Relative
  5. I Wish You’d Never Gone To School
  6. Canary
  7. Telegraphing
  8. You Are The Stars
  9. Away

Az album előrendelése itt lehetséges.

twitter.com/PublicistUK
facebook.com/PublicistUK
instagram.com/PublicistUK 
publicistuk.tumblr.com

Kapcsolódó cikkek

Publicist UK leszerződik a Relapse Records-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek