Hírek

A Putrid Offal nevű francia death/grind banda bejelenti Mature Necropsy című 2015-ös visszatérő albumának bakelit verzióját

A Kaotoxin Records a német Uterus Productions kiadóval lépett szövetségre a Putrid Offal Mature Necropsy című legújabb kiadványának bakelites újrakiadására.

A kritikusok által is elismert nagylemezen – mely a banda első albuma 1991-es megalakulása óta – olyan vendégek szerepelnek, mint a Loudblast frontembere, Stéphane Buriez és Fredd Blauwblomme a Noise Emission Controlból. A Mature Necropsy bakelites kiadása gyűjtői kiadású vörös LP-n (100 példányban) és korlátozott kiadású fekete LP-n (csupán 400 példányszám) fog megjelenni. A vinylen rajta lesz a két bónusz cover track, az SOD „Freddy Krueger” és a Nerve „Sane Men” című száma, melyek a CD változaton is hallhatóak voltak.

A november 13-ra kitűzött Mature Necropsy kifejezetten analóg fizikai kiadásra lett remasterelve El Mobo által a Conkrete Studióban (We All Die (Laughing), Otargos). A Mature Necropsy először digitális és CD-s formátumokban jelent meg 2015 februárjában, a CD első példányai pedig heteken belül az utolsó szálig elkeltek. A vinyl változat előrendelési részletei hamarosan bejelentésre kerülnek.

A Putrid Offal további híreiben: a banda nemrég adta ki a „Purulent Cold” című szám live videoklipjét. A felvételek a 2015. május 23-ai visszatérő koncertjükön készültek, ami majd’ húsz év után volt az első fellépésük!

A Putrid Offal jelenleg a Mature Necropsy folytatásán dolgozik, melynek kiadása 2016-ra van betervezve a The Crypt által. A banda bejelentette európai fesztiválfellépéseit is. Az eddig megerősített dátumok (továbbiak hamarosan várhatóak):

September 4 – France – Fall of Summer Festival – www.fallofsummer.fr

September 10 – Germany – Death Feast Open Air – www.deathfeast-openair.de

October 2 – France -Loches en Grind – www.facebook.com/lochesengrind

December 6 – France – Kaotoxin Fest#II – www.kaotoxin.com/kaotoxinfest

 

www.facebook.com/putridoffal

Kapcsolódó cikkek

Putrid Offal – „Suffering” EP megjelent a Kaotoxin Records kiadónál; új nagylemez és gyűjtemény 2015-ben

KMZ

Hot News: Reactivated Putrid Offal Signs with Kaotoxin Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek