Hírek

A Pyogenesis leszerződött az AFM Records kiadóhoz!

A várakozásnak vége! Több, mint 13 évnyi kihagyás után a PYOGENESIS új albummal tér vissza 2015. augusztus 14-én az AFM Records gondozásában.

Flo Von Schwarz (Pyogenesis): „A legjobb dolog a metálban az emberek, akiket megismersz: Jochent (Richert, AFM Records) már több mint 20 éve ismerem, és vele és az AFM csapattal úgy érzem jó döntést hoztam.”

24 évnyi PYOGENESIS világkörüli turnékat és rajongókat jelent, egy 560 ezres magyarországi koncertet, fellépéseket a Rock am Ring /Rock im Park vagy Wacken fesztiválokon, és első helyezést az MTV nézettségi listáin. Ezek mellett a banda ott volt a “Gothic Metal” műfaj alapítói között a korai ’90-es években.

Ám 24 évnyi PYOGENESIS 13 évet is jelent új album nélkül és 10 évet fellépések nélkül.
A szünetnek most végre vége! Teltházas romániai visszatérő koncertjük után a banda nyáron kiadja várva várt hatodik albumát. Az “A Century In The Curse Of Time” albummal a Flo V. Schwarz köré gyűlt négyes visszatér gyökereihez, nem csak hogy a legsúlyosabb, de legepikusabb és legambiciózusabb albumukat tárva elénk. Legelső koncepciós albumuk lesz ez: a szövegek a 19. század társadalmának megváltozása köré összpontosulnak az iparosodás alatt, a gőzgéppel, felemelkedő burzsoáziával és a vernei tudományos-fantasztikus irodalommal.

A PYOGENESIS egyike lesz az idei Summer Breeze fesztivál (augusztus 12-15.) sztárfellépőinek.

Visszatérés minden értelemben.

Kapcsolódó cikkek

Pyogenesis Interjú

KMZ

Pyogenesis – Lifeless (official clip)

KMZ

Pyogenesis – Steam Paves Its Way (The Machine) (official clip)

KMZ

A Pyogenesis bemutatja új albumborítóját!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek