Hírek

A Rockshots bemutatja a Fragore nevű thrash/death metál bandát

Bejelentjük névsorunk bővülését a FRAGORE banda csatlakozásával.

Legutóbbi, „The Reckoning” (producer: Ettore Rigotti – Disarmonia Mundi, Destrage, Slowmotion Apocalypse) albumuk lenyűgözött minket; érdeklődésünket a modern hangzású extrém old school album hozta meg a színtér egyik legérdekesebb bandája iránt.

A Rockshots Music Management most büszkén veszi szárnyai alá a Davide Nunziante (ének és gitár), Alessandro Baronetto (dob) és Andrea Lorenti (basszus) által alapított olasz banda menedzselését és koncertszervezését.

Következő fellépések: 
28/03 – Torino – Cafè Liber
30/03 – Brescia – Colony (Supporting VADER + HATE
11/04 – Moudon – Les Prison – REBUILT METAL FEST
21/06 – Milano – RockInPark – Legend Club

FRAGORE BIOGRAPHY:

A FRAGORE egy súlyos, thrash-death metál banda Torino-ból. Első, rövid anyaguk 2001-ben debütált, majd másfél év alatt a Fragore felvett két demót, egy rövid filmzenei betétet és előadtak több élő show-t mielőtt a banda 2007-ben feloszlott, hogy aztán újjászülessen az egyetlen eredeti tag, Davide Nunziante (ének és gitár) által.

A további felállásbeli változások ellenére 2011-ig a banda felvett két saját gyártású albumot: „The Dark Side Of Ambition” (2009) és „The keeper” (2011), mely felkeltette az elkötelezett zenei sajtó (Rock Hard, Metal Maniac, Metal Hammer) érdeklődését.

Ez alatt az idő alatt a FRAGORE tovább folytatta koncertaktivitását, majd megtalálta a közös hangot Alessandro Baronetto (aki Davide mellett állt 2007 óta) dobossal és Andrea Lorenti (1994-es osztály) basszusgitárossal.

Ettore Rigotti (Disarmonia Mundi, Destrage, Slowmotion Apocalypse) profi gyártása mellett a Fragore felvette első, profi EP-jét „Armored” címmel, mely 2012. december 21-én került kiadásra digitálisan a Murdered Music által. Az „Armored” népszerűsítése Olaszországban a Rock Hard, Metal Maniac és webzine-k által, külföldön a Decibel és Terrorizer által történt. A borító és a banda új logója Rhett Podersoo (Stephen King, My Dying Bride) munkája. Az EP az olasz banda „The Reckoning” című első albumához (Coroner Records, 2014) vezető híd volt, melyet az európai metál sajtó dicsért.

FACEBOOK: www.facebook.com/fragoreofficial
SPOTIFY: 
bit.ly/Fragore_TheReckoning

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek