Hírek

A Rongeur bejelenti a “The Catastrophist & As The Blind Strive Demos” kiadását a Disiplin Media gondozásában

Az oslói székhelyű Rongeur nevű stoner/sludge trió készen áll “The Catastrophist & As The Blind Strive” demófelvételeinek kiadására, mely előzőleg kazettán volt elérhető az Aonair Productions által. Az új kiadás CD-n kerül piacra április 9-én a Disiplin Media (Timeworn, Hombre Malo, Deviated Instinct, Summon the Crows, stb…) gondozásában.

A hét durva és nehéz számból álló kollekció tele van súlyos riffekkel és downtempo groove-okkal amik egyforma mértékben idézik az Eyehategod, Neurosis és Kylesa bandákat. A “The Catastrophist & As The Blind Strive Demos” producerei Pål ArntzenAudun G. Jakobsen és Rongeur voltak 2013 és 2014 között.

Előrendelés itt lehetséges.

A Rongeur egy stoner/sludge trió a norvégiai Oslóból, akik jelenlegi és volt tagjai a Trollfest, Ampmandens Døtre és Exeloume bandáknak. Késő 2012-es kezdetüktől fogva nem korlátozták őket műfaji besorolások, szabályok vagy határok. Dag Ole (basszus/ének), Jostein (dob/vokál) és Ken-Robert (gitár/vokál) számára az egyetlen irány az volt, hogy nyers és súlyos hangzást csináljanak.

Az olyan bandák, mint a High On Fire és a Kylesa ropogós, nehéz riffelését az Eyehategod mocskos nyersségével kombinálva a csapat felvett három demó-szalagot “Catastrophist” (2013) és “As the Blind Strive” (2014) címmel, melyek nemrég felkerültek egy kazettás kiadásra az Aonair Productions által. Ezen demófelvételeknek végre eljött a régen várt CD-s és digitális kiadása a Disiplin Media jóvoltából.

https://www.facebook.com/Rongeurband
https://rongeur.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek