Hírek

A Royal Hunt nevű dán barokk metál banda „Devil’s Dozen” című vadonatúj albumával tér vissza – megjelenik augusztusban a Frontiers gondozásában!

A Frontiers Music Srl izgatottan jelenti be a ROYAL HUNT vadonatúj, “Devil’s Dozen” című stúdióalbumát, mely augusztus 21-én jelenik meg.

André Andersen billentyűs-dalszerző vezetésével a ROYAL HUNT újfent a klasszikus rock alapvető elemeit keveri a progresszív és kortársabb zenei elemekkel. Körülbelül 1,7 millió világ körül eladott albummal és több nemzetközi turnéval a hátuk mögött a banda még mindig megállíthatatlan…

André Andersen szerint: “Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk legújabb, tizenharmadik stúdióalbumunkat. A hagyományos Royal Hunt zenei értékek megtartása mellett ez a darab nagyobb változatosságot mutat – a tempósabb, duplaütemes “May You Never (Walk Alone)” számtól a bluesos “Heart On A Platter” dalon át eddigi kedvenc balladánkig – “Until The Day”. A Royal Hunt eddigi, részletekbe menő munkáját véve alapul – hatékonyság a játékban és a gyártásban is – biztosra veszem, hogy a szimfonikus/melodikus és ütős rockzene rajongóinak az új lemez el fogja nyerni tetszését.

Az új lemez hű marad az eredeti Royal Hunt hangzáshoz, kreatív hangszereléshez, bonyolult elrendezésekhez, izzó énekhez és a fülbemászó, masszív refrénekhez. A klasszikus zenészek/hangszerek és a kortárs, modern produkciós elemek a végeredményt egy nagyon egyedi zenei palettán mutatják be. Az album csordultig van aprólékosan kidolgozott számokkal, a keverés pedig kristálytiszta hangzást és súlyos zúzást eredményezett.

A banda újra az elképesztő amerikai énekest, DC Coopert szólaltatja meg – aki több, rajongóktól és promóterektől érkezett felkérés után 2011-ben csatlakozott újra a bandához. A Royal Hunt rajta kívül André Andersen billentyűst, Andreas Passmark jól bevált basszusgitárost, Jonas Larsen gitárost, és az új dobost, Andreas Habo Johanssont (ex Narnia) vonultatja fel. Királyi Rock… mely párját ritkítja!

“Devil’s Dozen” tracklist: So Right So Wrong; May You Never (Walk Alone); Heart On A Platter; A Tear In The Rain; Until The Day; Riches To Rags; Way Too Late; How Do You Know (bonus track).

ROYAL HUNT
DC Cooper: ének
Andre Andersen: billentyű
Andreas Passmark: basszus
Jonas Larsen: gitár
Andreas Habo Johansson: dob

Kapcsolódó cikkek

Royal Hunt – disztópikus sci-fi lemezzel térnek vissza

KMZ

Royal Hunt lemezbemutató a Dürer Kertben

KMZ

Royal Hunt: lemezbemutató az A38 Hajón

KMZ

Hot News: Royal Hunt’s to release their Symphonic Masterpiece “A Life to Die For” out in the fall on Frontiers

KMZ

Hot News: Royal Hunt – To Celebrate The 20th Anniversary: Special „Best Of” Box Set

KMZ

ROYAL HUNT – Show Me How To Live

Dehumanizer

Hot News – Royal Hunt: Hard Rain’s Coming – The Single

KMZ

Hot News – Royal Hunt: The Neoclassic Metal Kings are back on their Throne!

KMZ

Hot News – Royal Hunt: New Album And DC Cooper!

KMZ

Royal Hunt, Godiva – Koncerbeszámoló

Cosmicantagonist

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek