Hírek

A Sacrificium Carmen kitűzte debütáló Saturnal kiadós albumuk megjelenési dátumát, bemutatták az első számot

A Saturnal Records büszkén jelenti be a Sacrificium Carmen debütáló, Ikuisen Tulen Kammiossa című albumát, melynek nemzetközi kiadása október 30-án lesz.

A termékeny finn black metál szcénából kiemelkedő Sacrificium Carmen egyszerre testesíti meg hazája undergroundját, és egyben eredeti, ördögi csavarral toldja meg azt. A 2009-ben Hoath Cambion énekes és Advorsvs gitáros által alapított banda inspirációját az okkultizmusból, azon belül is a sátánizmusból meríti. A Sacrificium Carmen 2012-ben lett aktív teljes felállásával, majd 2013-ban ki is adták Sanansaattaja című debütáló anyagukat a Spread Evil Productions nevű finn underground kiadó által. A banda demójának kiadása után elkezdték a koncertezést és több split kiadványt is megjelentettek, melyek hamar elterjedtek underground körökben. 2014-ben a Sacrificium Carmen elkezdte debütáló stúdióalbumának felvételeit, a demók által pedig a banda leszerződött a finn Saturnal Records kiadóhoz az Ikuisen Tulen Kammiossa megjelentetésére.

A Sacrificium Carmen melodikus hangulattal megtoldott black metált játszik, erősen agresszív és gonosz irányokat véve, ahol a finn black metál találkozik azokkal a mocsaras death metál hangzásokkal, melyeket az orthodox black metál bandáknál is hallhatunk. Az Ikuisen Tulen Kammiossa nyolc száma alatt a hallgató kénes mélységekbe merül, ahol a hipnotizáló dallamok gőzfelhői ott lebegnek a kátrány-sűrűségű szenny felett. Különösen mocskos egyben jól rögzített: az Ikuisen Tulen Kammiossa által a Sacrificium Carmen egy olyan újonc lett, akit komolyan kell venni, hiszen erős versenyzővé válhat az elkövetkezendő évek során, míg a veszett tömegek elé tárják élő rituáléikat. A lemez háttérvokáljaiba a Horna frontembere, Spellgoth is besegített, így az albumot erősen ajánljuk ezen banda, továbbá a Baptism, Sargeist, Kadotus, Behexen csapatok, és általában véve a dicső finn black metál rajongóinak.

A „Pimeän Silmän Goetia” számot ITT hallgathatod meg.

Sacrificium Carmen: Ikuisen Tulen Kammiossa számlista
1. Lucifer
2. Öisen Haahkan Liekeissä
3. Pimeän Silmän Goetia
4. Kaaoksen Käärme
5. Nemesis
6. Verialkemia
7. Julman Sanasta
8. Yön Kasvot

További infó: www.facebook.com/SacrificiumCarmen

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek