Hírek

A Saille kiadja „Aklo” című új klipjét, valamint leszerződött az Old Empire managementhez

Az epikus black metálos belga Saille kiadta az „Aklo” új videoklipjét – a szám legfrissebb, kritikusok által is elismert „Eldritch” című albumukról való, melyet a Code666 records kiadó jelentetett meg 2014 novemberében. Magát a videót májusban vették fel Sam Velghe irányítása alatt.

Sam Velghe a következőket kommentálta: „Mint mindig, most is egy bizonyos szám hangulatát és érzéseit próbálom vizualizálni videómban. Egy olyan dal, mint az ‘Aklo’ azt akarja, hogy alapvető, nyers módszerekkel vegyék fel, mindenféle tripod, slider vagy steadycam használata nélkül. A dal dinamikáját a tagok energikus mozgása tükrözi, a háttérfény pedig kihangsúlyozza a sötétséget és kiemeli a dalt.
A lassított részek az ‘Aklo’ és a szövegek mögötti rejtélyt hangsúlyozzák. Ez a videó az előadásról szól, de máshogy, mint ahogy a bandát általában látjuk – fényekkel és nagyobb színpadokon. Ez színtiszta, nyers és sötét, mint ahogy maga a dal is”

Az Aklo klipje: link

Az Eldritch a harmadik nagylemez, melyet a banda a Code666 Records által kiadott, és kétség kívül eddigi legsikeresebb anyaguk is egyben. A Saille az elmúlt hat hónapban folyamatosan Európában turnézott, és úgy tűnik, nem is fognak egyhamar megállni, ahogy azt a lentebbi turnéhelyszínek is mutatják.

9th Aug – Bloodstock Open Air (UK)
22nd Aug – Tattoofest (NL)
29th Aug – Headbangers Desaster Fest (AT)
5th Sep – Occultfest (NL)
12th Sep – Solarfall Fest (NL)
27th Mar – Dark Easter Metal Meeting (DE)

A Saille egyre több nemzetközi fesztiválon lép fel, ezek közül egyik volt a tavalyi Deserfest London. Steve Tefis az Old Empire booking & management cégtől le volt nyűgözve előadásuk által, és együttműködést ajánlott fel.

Steve Tefis a következőket mondta: „A Saille egyike azon bandáknak, akik tényleg elő tudnak adni. Keményen dolgoznak, szerények, és jó velük sörözni. Legfőképpen viszont zenéjük és előadásuk az említésre méltó és kifogástalan. Ez a minőség és hozzáállás az, amit az Old Empire keres, így logikus lépés volt szövetségre lépni a bandával”.

A Saille alapítója, Dries Gaerdelen hozzátette: „Az Old Empire Managementtel való együttműködés a következő lépés a Saille számára, és a lehető legjobb döntésnek tűnik. Steve és Josh remek csapatot alkot, tanácsaik és tudásuk révén pedig tovább terjeszthetjük epikus black metálunkat!”.

Kapcsolódó cikkek

Saille – Aklo – Official video

KMZ

Saille – Eater of Worlds – Official lyric video

KMZ

Saille – Ígéretes metál banda!

KMZ

Hot News: Saille Launch New Video

KMZ

Hot News: Saille – Official ‘Haunter Of The Dark’ Lyric Video Released & playing on EMM

KMZ

Hot News: Saille begins recording new album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek