Hírek

A Satan’s Wrath ‘Die Evil’ albuma május elsején jön!

Maga a vasvillás mester által indított aljas küldetést folytatva a SATAN’S WRATH konok módon visszautasítja, hogy a túltöltődés és őrület felé hajtott rémálomszerű útján levegye lábát a gázpedálról. A kénes torkú, több hangszeren játszó Tas Danazoglou agyszüleménye rémisztő méreteket öltött, meghátrálást nem ismerő vérgőzös intenzitássá fejlődve. Előző két padlógázos lemezét követi harmadik szentségtelen dokumentuma, a „Die Evil„, mely Stamos saját berlini 210 Studios-ából emelkedett ki fenyegető módon az alkonyba, eretnek támadását az őrület olyan új dimenziójába robbantva, melyet eddig ezen a világon nem láthattunk.

Az „A Mindless Servant of Satan” meghallgatása itt lehetséges: metalblade.com/satanswrath. A „Die Evil” CD-n és bakeliten történő kiadása május 1. (GE/AT/CH) és május 4. (EU)!

SATAN’S WRATH üstjének receptje egyszerű, végterméke pedig a pokoli pogány támadások 21. századi lázas folytatása, melyet a ’80-as évek közepén lévő undergroundbeli csúcsán heavy metálnak hívtak: a Venom rabul ejtő rosszindulata, a Metal Blade-es Slayer csonttörő elszántsága, a Possessed rémálomszerű kényszerképzetei és a Destruction sorozatlövő támadása által megroncsolva. Félreértés ne essék; ez nem egy retró visszatekintés, nem egy révedezés egy idealizált, bőrmellényes esztétikus eszmény felé. Ezt a hangzást a gyeplőket bőszen csattogtató métely és rosszakarat hajtja, elszántan mocskos előadásban.

A romlottság új, borzongató világai tárulnak fel a „Die Evil” albummal, mely minden kétséget kizáróan a legsötétebb, leggyorsabb és legerőteljesebb csapás amit ez a démoni erő valaha alkotott. A Satan’s Wrath fertőzött elmeállapota az a hely, ahol heavy metált játszani egyet jelent a társadalom talpában tüskének lenni a tisztelet ellenségeként. Ahol a metál vétek, ahol a metál háború. Ahol a metál gonosz.

Die Evil” számlista:
01. Raised on Sabbaths
02. Satanic War
03. Diabolical Shudder
04. Die Evil
05. Coffinlust
06. Dead of the Shallow Graves
07. At the Strike of Twelve
08. A Mindless Servant of Satan
09. Castle of Torment

SATAN’S WRATH:
Tas Danazoglou – basszus, ének
Stamos K – gitár
V – gitár
Kostas – dob

http://www.metalblade.com/satanswrath

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Satan’s Wrath debut new song ‘Satan’s Blood, Lucifer’s Fire’ on Pitchfork.com!

KMZ

Hot News: Satan’s Wrath announces sophomore release ‘Aeons of Satan’s Reign’!

KMZ

Hot News: Satan’s Wrath premiere videoclip for ‘Slaves Of The Inverted Cross’ exclusively via Metal Injection!

KMZ

Hot News: Black thrashing force Satan’s Wrath launches full album stream of ‘Galloping Blasphemy’ at Terrorizer Magazine!

KMZ

Hot News: Satan’s Wrath premiere new song „Slaves Of The Inverted Cross” exclusively via Metal Hammer Germany!

KMZ

Hot News: Satan’s Wrath premiere new song „One Thousand Goats In Sodom” exclusively via Decibel Magazine!

KMZ

Hot News: Satan’s Wrath release first single ‘Between Belial And Satan’ and reveal cover art for ‘Galloping Blasphemy’!

KMZ

Hot News: Metal Blade is proud to announce the signing of Satan’s Wrath!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek