Hírek

A Scythian második teljes albuma, a Hubris in Excelsis elkészült

Harmadik típusú ziháló, bombasztikus death metál… a psziché folyosóin végigvezető elmehajlító túra. Idegen zuzmóktól bekábulva, kilenc szám mélyén, egy disztopikus rémálom közepén a Scythian második teljes albuma, a Hubris in Excelsis elkészült és kiadásra kész a Hells Headbangers által. „Ez az az album, ami majdnem megölt minket,” mondja az alapító gitáros, A. Von Moller. „A trendeken és ellenségességen felülkerekedve egy olyan anyagot készítettünk, mely a saját csatáinkat és zenénket képviseli, ahogy mi akartuk azokat hallani. Büszkén térünk vissza 9 büntető himnusszal és az emberi butaság történeteivel – Hubris in Excelsis.

Greg Chandler (Esoteric / Priory Studios) hangmérnökkel és Leon Macey (Mithras / Dreaming Studios) masteringjével a Hubris in Excelsis egy alig ismert brit banda komoly versenyzővé való átalakulását jelzi. Erősen inspirálva az apokaliptikus sci-fi, morbid költészet és a Sodom, Bathory és Angelcorpse különös keveréke által, a Scythian egy újabb lépést tett ismeretlen területekre. „A „szkíta” név sosem láncolt minket egy adott történelmi korszakhoz vagy néphez,” mondja S. Vrath frontember. „Egy metaforaként kezeltük, egy ádáz és megszelídíthetetlen lélek értelmében. A Hubris in Excelsis által mélyebbre ásunk ennek az erőnek a lényegébe – a természetfelettibe és azon túl. A Scythian nem az egy helyben állásról szól; inkább a felfedezésről – a gőgről – és az elkerülhetetlen bosszú halálos természetéről.

Scythian’s Hubris in Excelsis Tracklist:
1. Beyond the Dust…
2. Hubris in Excelsis
3. Apocalyptic Visions
4. As Tyrants Feast…
5. Penultimate Truth : Ultimate Deceit
6. The Laws…
7. Three Stigmata
8. War Graves (Dulce et Decorum Est…)
9. Dystopia

A 2009-es év egyik legjobb underground kiadásának tartott To Those Who Stand Against Us debüt kiragadta a Scythiant a homályból, és elismerést hozott nekik a nemzetközi színtéren. A görög black metálos Kawirral közös split Ep-jük után a Scythian két albumos szerződést írt alá 2014 végén a Hells Headbangers kiadóval – mellyel az első brit banda lettek tartós névsorukban. A Scythian Hubris in Excelsis albumának kiadási dátuma, valamint a borító, számlista és első szám premierének bejelentése a közeljövőben várható.

TOVÁBBI INFÓ:
www.scythiandeath.bandcamp.com
www.facebook.com/scythianuk

Kapcsolódó cikkek

A Scythian bemutatja új dalát az InvisibleOranges.com oldalon

KMZ

Scythian szerződés a Hells Headbangers-el

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek