Hírek

A Season of Mist kiadó leszerződött a Départe zenekarral

A Season of Mist büszkén jelenti be a DÉPARTE leszerződtetését. A bennfentes ausztrál extrém metál undergroundosok által ajánlott banda a kiadó neve alatt jelenteti meg debütáló albumát.

A szerződéshez a DÉPARTE a következőket fűzte: „Mélységesen megtisztelve érezzük magunkat, hogy a Season of Misttel dolgozhatunk. A kiadó rengeteg lenyűgöző banda otthona, melyek közül sokat közvetlen behatásként tartunk számon zenészekként. Hatalmas lehetőség számunkra, hogy most köztük foglalhatunk helyet, különösen karrierünknek ennyire kezdeti szakaszában. Egy ilyen illusztris kiadóhoz való szerződés még jobban feltüzel minket debütáló teljes albumunk megírásának befejezésére, hogy végül felvehessük, kiadjuk, és újra turnén lehessünk. Úgy hisszük, a Season of Mist az a lemezkiadó, mely megérti művészi víziónkat, és olyan környezetet teremt kollektívánknak, melyben szívesen fogjuk folytatni azt amit imádunk, és hogy növekedhessünk és őszintén és egységesen kiterjeszthessük művészetünket. Mondhatom, visszafojtott lélegzettel várjuk, mit hoz majd a jövő!”

A DÉPARTE Tasmánia szigetén alakult először ØRANNIS név alatt black metál négyesként 2011-ben. Az ausztrálok célja a sötét, háborgó hangulatú black metál alkotása, intenzív és hipnotikus élő előadásra koncentrálva. Második gitárosuk csatlakozásával hangzásuk azonban még tovább fejlődött.

A DÉPARTE elkezdett eltávolodni a hagyományosabb black metáltól, levetették arcfestésüket, és több más stílust is belefoglaltak zenéjükbe; így kerültek post metal, drone, doom és death metal elemek művészetükbe. Ezen alkotóelemek kombinálásából egy egyedi, érzelmes és igazán erőteljes végeredmény született.

A DÉPARTE 2014 novemberében kiadta két számot tartalmazó ‘MMXIV’ című első hivatalos demóját. Magáért beszél, hogy a bandát már olyan helyi hősök hívták meg a színpadra, mint a NE OBLIVISCARIS, PORTAL, és THE AMENTA, valamint olyan kaliberű nemzetközi nehézsúlyú bandák, mint a GORGUTS, ULCERATE, WORMED, ABSU, és mások.

A DÉPARTE jelenleg megfeszítve dolgozik debütáló teljes albumuk megírásán és felvételein, mely valószínűleg 2016-ban kerül kiadásra.

Tagok
Sam Dishington – ének
Michael Rankine – dob
Mitchell Osborne – gitár
Mitchell Golding – gitár
Jarrod Sorbian – basszus

Facebook: http://facebook.com/departe
Bigcartel: http://departe.bigcartel.com
Bandcamp: http://departenoise.bandcamp.com

Kapcsolódó cikkek

Départe – „Grief Echoes (Golden Scars)” premiere

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek