Hírek

A Season of Mist kiadó szerződést kötött a Venomous Concept bandával

A Season of Mist büszkén jelenti be a VENOMOUS CONCEPT banda leszerződtetését. A nemzetközi grind punk „szupercsapat” következő albuma a kiadó gondozásában fog megjelenni.

A szerződéssel kapcsolatban a VENOMOUS CONCEPT így nyilatkozott: „Régóta számoltunk már ezzel a pillanattal; jönnek zavarok, jön a káosz… közbeszól az élet… de hé, még mindig itt vagyunk – még mindig odaverünk… még mindig darálunk… nem is lehetnénk elégedettebbek Michaellel és Gordonnal és a Season of Mist csapattal… Nem is tudnék olyat mondani, aki náluk jobban hangolta volna át a családunk és barátaink hozzáállását… szóval remélem lecsekkoltok minket… ledobtok pár korsóval és zúztok… mi tutira ezt tettük… hozzatok ivópénzt a koncertekre … Ook!!! szeret inni…

A VENOMOUS CONCEPT egyfajta grind punk szupercsapatként fogant – már ha egyáltalán használhatjuk ezt a kifejezést egy rakás emberre, akik a színtiszta ellenkultúrát testesítik meg. A név egyértelműen a legendás POISON IDEA felé való tiszteletadás.

A VENOMOUS CONCEPT keménymagjában megtalálhatjátok a BRUTAL TRUTH énekesét, Kevin Sharpot, valamint a NAPALM DEATH ikonikus basszusgitárosát, Shane Emburyt. A két zenészt a sör és a pizza köti össze, valamint az olyan punk hősök szeretete, mint a BLACK FLAG, SYSTEMATIC DEATH, GBH, SIEGE, és természetesen a fentebb említett POISON IDEA.

A duó hamarosan kitervelte a stílus ellen indított saját támadását. Vedernyi kávéval felfegyverkezve a páros beszervezte a NAPALM DEATH Danny Herreráját dobosnak, valamint a MELVIN gitárosát, Buzz Osbornet.

Mike Pattonnal való szerződéskötésük után kijött a VENOMOUS CONCEPT debütáló nagylemeze ‘Retroactive Abortion’ (2004) néven, melyet a 2006-os split CD követett a japán 324 grind bandával, egy újabb pedig a BLÖOD DÜSTER csapattal 2008-ban.

Buzz Osborne végül szünetre vonult, de sosem távozott hivatalosan, és mindig ott lebeg a levegőben visszatérése – ahogy azt majd az idő engedi. Shane gitárra váltott mikor régi barátjuk, Danny Lilker csatlakozott basszusgitárosként. A VENOMOUS CONCEPT következő lépése John Cooke, a CORRUPT MORAL ALTAR gitárosának beszervezése volt a turnékra második gitárosként. Második teljes albumuk ‘Poisoned Apple’ címen 2008-ban került kiadásra.

Egy hosszúra nyúlt szünet után a banda végre úgy döntött, eljött az idő még több pizzához és sörhöz (célzás az A.O.D klasszikusra). Rengeteg ötlettel rukkoltak elő, melyeket innen-onnan szedtek demóikról, turnézásról, és mindenféle szagoktól áradozó próbatermekből…

A VENOMOUS CONCEPT 2014-ben új albumot rögzített, melyen a banda folytatja védjeggyé vált hardcore punk stílusát – Lilker és Cooke kompozícióival megtoldva. Gyújtó hatású anyaguk zúzós rockjuk dinamikus tökéletesítése!

Mint egy megvadult vadkan, OOK felpörgött és támadásra kész!!

A VENOMOUS CONCEPT hamarosan turnéra indul…

Tagok
Kevin Sharp: ének
Dan Lilker: basszus
Danny Herrera: dob
John Cooke: gitár és háttérvokál
Shane Embury: gitár és háttérvokál

www.facebook.com/pages/Official-Venomous-Concept/150740511612469?fref=ts
https://twitter.com/OfficialVCpunx

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Serenity, Megaherz, Soulfly, Venomous Concept, The 69 Eyes, Divided Multitude, The New Black, Exarsis, Terror Empire

KMZ

VENOMOUS CONCEPT – Poisoned Apple

Hoze

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek