Hírek

A Season of Mist leszerződött a Barishi bandával

A Season of Mist büszkén jelenti be a BARISHI leszerződtetését. A rendhagyóan szélsőséges amerikai metálosok megkapó névként szolgálnak a kiadó felhozatalához.

A BARISHI így kommentálta az egyezséget: „Abszolút izgatottak vagyunk a Season of Mist kiadóval való munkával kapcsolatban. Kedvenc albumaink közül többet is ők adtak ki, és tagadhatatlanul lenyűgöző esztétikával bírnak. Ennyi zenei legenda neve mellett szerepelni igazán megtisztelő. Jelenleg második albumunk megírásának végső stádiumához közeledünk, és már izgatottak vagyunk a stúdióba vonulással kapcsolatban. Fantasztikus lesz végül a világ elé tárni az anyagot egy ilyen nagyszerű lemezkiadó által. Köszönjük mindenkinek a Season of Mistnél, valamint rajongóinknak és barátainknak, hogy eljuttattak minket idáig.

A BARISHI banda alapítói Graham Brooks gitáros, Jon Kelley basszusgitáros és Dylan Blake dobos volt 2010 tavaszán az amerikai Dél-Vermontban. A srácok először instrumentális trióként léptek fel a keleti parton, melyet megállíthatatlanul végigturnéztak. Egyedi, darálós progresszív metáljukra Sascha Simms énekes tette fel a pontot 2012-ben. Ezzel a felállással vették fel és adták ki saját névre keresztelt, kritikusok által is elismert debütáló albumukat 2013-ban. A ‘Barishi’ kiadását egy amerikai turné követte Felix Martin gitáros supportjaként.

A BARISHI eget rengető grooveokkal és barbár vokálokkal támad Vermont zöldellő hegyeiből. Készülj fel a New England ősi földjeiből jövő lehengerlő és extázisba ejtő metál rohamra.

A sajtó a BARISHI bandáról:

Ha szereted a progresszív és nem szokványos dolgokat, és ha kedveled azokat a művészeket, akik szándékosan nehézkesek és akik boldogan – már-már szégyentelenül – lubickolnak saját ellentmondásaikban és tökéletlenségeikben, és ha a kísérletezés rizikóját jobban szereted az ismerős dolgok biztonságánál, akkor ez a te albumod. Egy szóval: varázslat.” Andy Synn – No Clean Singing

Tagok
Sascha Simms – ének
Graham Brooks – gitár
Jon Kelley – basszus
Dylan Blake – dob

barishi.bandcamp.com
www.facebook.com/barishiband
www.last.fm/music/Barishi/Barishi

Kapcsolódó cikkek

Barishi – Full album premiere

KMZ

Hot News: Barishi and PureGrainAudio Offering Free Download of „The Waves”

KMZ

Hot News: Barishi – Vermont Progressive Metallers Release Self-Titled Debut Album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek