Hírek

A Season of Mist leszerződött a The Lion’s Daughterrel

A Season of Mist büszkén jelenti be a st. louis-i THE LION’S DAUGHTER leszerződtetését. Az amerikai metálbanda tavasszal vonul stúdióba új, Season of Mistnél első albumuk felvételeire, melynek kiadása 2015 végére tervezett.

A banda így nyilatkozott: „Három olyan egyén vagyunk, akik nagyon kritikusan állnak a modern metálhoz, és az elmúlt másfél évet azzal töltöttük, hogy olyan albumot hozzunk össze, amit mi is szívesen hallgatunk.

A THE LION’S DAUGHTER 2007-ben alakult Rick Giordano énekes-gitáros, Erik Ramsier dobos és Scott Fogelbach dobos által. A bandát eredetileg a fősodratú metál színteret ellepő kétszínű és ihlettelen szemét iránti gyűlölet hívta életre. Számtalan extrém metálostól merítettek inspirációt, de nincsenek zenei korlátok közé szorulva, és nem a közönségnek, hanem a saját maguknak való megfelelés hajtja őket. A banda nem tesz úgy, mintha ennek a világnak a végét várná. Hangzásuk inkább azt sugallja, hogy ők maguk akarják azt elpusztítani.

Fogantatása óta a THE LION’S DAUGHTER számottevő élő előadóként futott be a köztudatba, és többek között olyan bandákkal osztozott a színpadon, mint a HIGH ON FIRE, PIG DESTROYER, EYEHATEGOD, TORCHE, MISERY INDEX, NACHTMYSTIUM, vagy a DARK FUNERAL. Hűen tartva magukat underground etikájukhoz, a banda feltűnt szerte az országban független kiadványaival. A THE LION’S DAUGHTER több ízben is megnyerte a St. Louis Riverfront Times olvasói közönségszavazását az „Év legjobb metál bandája” kategóriában.

Zenéjük az egyértelmű metál-behatásokból merít, az elvárt haraggal és agresszióval. A hangzásba viszont becsúszik valami az olyan bandák hangulatából, mint a SKINNY PUPPY vagy akár a GOBLIN.

Mindannyian nagy horrorfilm rajongók vagyunk és rengeteg filmzenét hallgatunk, és szerintem idővel ebből sok minden kezdett természetes módon a felszínre törni, olyan mániákus dalokat kreálva melyek néha valóban moziszerűen hatnak„, mondták. „Sok időt töltöttünk a sötét pincében olyan helyekre rendezve ezeket a dalokat, ahová valók. A végeredményre igazán büszkék vagyunk, és alig várjuk, hogy fel is vegyük őket egy olyan kiadóval, amelyiket tisztelünk azért, mert nem fél kiadni félelmetes, elcseszett zenéket mindenféle korlátozások nélkül. Ezek az új számok apokaliptikusak és kísértetiesek, tele félelemmel és rettegéssel, gyűlölettel és szomorúsággal… legbelülről jönnek. Mindegy milyen okból kifolyólag, de ez a természetes hangzás, mely akkor keletkezik, mikor mi hárman összejövünk, és mi teljesen rendben vagyunk ezzel.

https://www.facebook.com/thelionsdaughter

Kapcsolódó cikkek

Hot News: The Lion’s Daughter – New Track From Animal Rescue Benefit Seven-Inch Now Playing At Cvlt Nation

KMZ

Hot News: The Lion’s Daughter – Revolver Premieres New Video From St. Louis Doom Doers

KMZ

Hot News: The Lion’s Daughter – New Track From St. Louis Doom Metal Night Stalkers Now Playing At Decibel

KMZ

Hot News: The Lion’s Daughter – St. Louis Doom Metal Misfits Unleash Collaboration With Folk Ensemble Indian Blanket; New Track Streaming

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek