Hírek

A Secrets Of The Sky kiadja az ‘Eternal Wolves’ videoklipjét

A SECRETS OF THE SKY vadonatúj videót mutat be drámai tizenkettedik művéről, az „Eternal Wolves” albumról, mely megtekinthető a metalblade.com/secretsofthesky linken, ahol a banda nemrég bemutatott, Andrew Nethery (Melvins, Kyuss Lives, Dead Meadow) által rendezett „Angel In Vines” klipet is megtalálod.

A „Pathway” megjelenésével, mely Oakland kedvenc atmospheric doom metál bandájának, a SECRETS OF THE SKY-nak legújabb albuma, az Invisible Oranges csapata elhozza eme lenyűgöző produkciót teljes terjedelmében.

A kiadványt megünneplendő, az Invisible Oranges örömmel mutatja be a „Pathway„-t, a következő szavakat fűzve hozzá: „Az Alcest Écailles de Lune vagy Solstafir a tavalyi Ótta anyagának doomjához hasonlatos lemez gyönyörű, erőteljes, és pont annyi durvaság van benne, mely átlendít a napon.

A „Pathway” mindent elborító hangzásában ITT veszhetsz el.

A Juan Urteaga (Trident Studios) által kevert, masterelt és gyártott „Pathway” a 2013-as, kritikusok által is elismert tizenhárom számos „To Sail Black Waters” nyomdokait követi. Sötét, tornyosuló, színtiszta és eklektikus: a lemez a SECRETS OF THE SKY legpengébb formáját mutatja meg. Egy majdnem tökéletes 9/10-es kritikában a Dead Rhetoric jogosan koronázza meg a lemezt a következő szavakkal: „egy érzelmileg kimerítő utazás… az a fajta album, amire csak becsukod a szemed és elképzeled saját történetedet, még ha pár rész csak újbóli meghallgatásra ugrik is be,” majd a „Pathway” dicséretét a következőképpen folytatja: „egy nagyszerű és rezonáló album minden jellemzője benne van„. A Metal Injection pedig az első, „Three Swords” című single-t önmagában is „egy progresszív metál remekmű” jellemzéssel illette.

A „Pathway” Garett Gazay változatos vokális tehetségét mutatja be, aki hibátlanul mozog a szörnyszerű hörgések és a tiszta, nyugtató kanyarok között, jól kiegészítve Bartholomew és Andrew Green gitárosok kitekert kompozícióit. Ryan Healy basszusgitáros és Lance Lea dobos teszik teljessé a felállást, ritmusaik és egyedi hangjuk még több mélységet adva a kollektíva precíz, sötét hangzásának. Hangzásában a SECRETS OF THE SKY egy masszív, tiszta és élő hangzást célzott meg a gyártás során. Sok időt fektettek a súlyos dobszólamokba, a fókusz pedig az egész folyamat során az egyedi előadásrészeken volt. Az eredmény egy ambiciózus kalandozás a koncepciós történetmondásba, csúcsokkal és hullámvölgyekkel teli érzelmes zenével párosítva. Ez a metál lemez minden bizonnyal főként egy igazi zenei albumnak mondható. Nem csak számok vagy „slágerek” csapongó keresése; minden dalnak megvan a szerepe a történetben, a köztes vágások pedig végigvezetik a narratívát a hanghatásokon. A SECRETS OF THE SKYPathway” lemeze egy igazi élmény, és egyben album, melyet nem csak hallgatni kell.

http://www.facebook.com/secretsofthesky
http://www.twitter.com/secretsofthesky
http://www.metalblade.com/secretsofthesky

Kapcsolódó cikkek

Secrets Of The Sky leleplezi az „Angel In Vines” videóját

KMZ

Secrets Of The Sky – Az atmospheric doom kvintett májusban adja ki második albumát a Metal Blades Records kiadón keresztül

KMZ

A Secrets Of The Sky leszerződött a Metal Blade Records-zel!

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Entire Debut Album Now Playing At Decibel Magazine

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky Unveils Powerful Video For „Decline” At Metal Injection

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Oakland Doom Ensemble Releases New Track From Debut Full-Length Via Lyric Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek