Hírek

A Secrets Of The Sky leszerződött a Metal Blade Records-zel!

Oakland, CA lakói, a SECRETS OF THE SKY, leszerződtek a Metal Blade Records-zel, és 2015 nyarán kiadják második teljes albumukat! A pszichedelikus doom csapat 2013 végén adta ki a Kolony Records égisze alatt a „To Sail Black Waters„-t. Az album fogadtatása hihetetlen jó volt, a Decibel Magazine szerint „túlárad benne az a ritka tulajdonság, hogy ismerősen hangzik mégis egyedülálló… ne hagyjátok ki.” A népszerű Metal Injection szerint a banda hangzását így lehet leírni: „képzeld el, hogy beledobod a Neurosis-t, az új Immortalt és a Porcupine Tree-t egy turmixgépbe…. egy elbaszott fajta király mix lett.

Miután az elmúlt két évben mindenfelé turnéztatták a „To Sail Black Waters„-t, a SECRETS OF THE SKY készen áll következő lépésére. Végeztek második albumuk felvételeivel a Trident Studios-ban  Juan Urteaga (Testament, Machine Head, Cattle Decapitation) producer/hangmérnökkel. További részleteket és új számokat nyárra ígértek.

A SECRETS OF THE SKY így kommentálta a Metal Blade Records-höz való szerződésüket: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy most már mi is a Metal Blade Records névsorát erősítjük. A Metal Blade hagyatéka, hírneve és elkötelezettsége a súlyos zene mellett kiállta az idő próbáját. A csapat akivel együtt dolgozunk megérti mit akar a bandánk elérni, és elképesztően támogatóak voltak. Örömmel jelentjük azt is be, hogy második teljes albumunkat a következő hónapokban fogjuk kiadni. Az albumot megint Juan Urteaga-val vettük fel a Trident Studios-ban, és egy újabb absztrakt koncepciójú darab lett. Úgy gondoljuk, eléggé meghajtottuk magunkat, hogy olyan hangzást kreáljunk amiben a számok szoros kapcsolatban vannak egymással, és egy flow mentén haladnak az album elejétől a végéig, miközben megtartják azokat a filmszerű hatásokat amiket debütáló anyagunkon hallhattatok.

Az előző albumon található, Andrew Nethery által rendezett „Decline”  klipjét a banda hivatalos YouTube csatornáján láthatjátok: youtube.com/SecretsoftheSkyBand.

http://www.facebook.com/secretsofthesky
https://twitter.com/secretsofthesky

Kapcsolódó cikkek

A Secrets Of The Sky kiadja az ‘Eternal Wolves’ videoklipjét

KMZ

Secrets Of The Sky leleplezi az „Angel In Vines” videóját

KMZ

Secrets Of The Sky – Az atmospheric doom kvintett májusban adja ki második albumát a Metal Blades Records kiadón keresztül

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Entire Debut Album Now Playing At Decibel Magazine

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky Unveils Powerful Video For „Decline” At Metal Injection

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Oakland Doom Ensemble Releases New Track From Debut Full-Length Via Lyric Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek