Hírek

A Seremonia kitűzte új Svart-os albumának kiadási dátumát

A heavy psych rockot játszó finn Seremonia minden eddiginél mélyebbre merül a pszichedelikus sötétségbe harmadik, Kristalliarkki című albumával, melynek nemzetközi kiadása május 8-ra van kitűzve a Svart Records által. A szövegek (melyek mindegyike az anyanyelvükön íródott) egy titokzatos ítéletnapi szekta, a Kristalliarkki („Kristálybárka”) spirituális gyakorlatai és tanításai körül forognak, és a kultista felfogást fedezik fel zeneileg. A nehéz riffek, pszichedelikus szólók, kontrollálhatatlan dobhatások, vérfagyasztó énekteljesítmény és a kollektív rockos libabőrözés túlmutat az egyszerű, jól bevált heavy rockon: a Seremonia egy szent küldetésű banda, a rock’n’roll sötét lángja által megszállva. A Kristalliarkki a védjeggyé vált garázs-doom hangzást viseli magán a fülbemászó gitár riffekkel egyetemben, és jó adag acid rock kísérletezést, proto-punk dühöt, szent zenei örömöt, és még egy kis kozmikus jazz ízt is adva az album 15 perces címadó dalának. Keményen szóló hard rock lemez, de csodálatosan fura – még a Seremonia fura mércéjével mérve is.

Seremonia: Kristalliarkki számlista

 1. Vihkimys
  2. Alfa ja Omega
  3. Tee mitä tahdot
  4. Musta liekki
  5. Lusiferin lapset
  6. Vapauden polku
  7. Kuolema voittaa
  8. Jokainen askel
  9. Kristalliarkki I
  10. Kristalliarkki II

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194363484″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

A Seremonia egy ötfős banda Finnországból, mely finn nyelvű dalokat játszik heavy pszichedelikus rock stílusban. A névadó debütáló albumukat a Svart Records adta ki 2012-ben, és világszerte kritikai elismerést kapott. Azóta a banda sok nagyon különböző helyszínen adta elő sajátosan hátborzongató psych rockját, legyen az egy kis punk rock kocsma vagy nagy fesztiválok, mint a finn Tuska, a dán Heavy Days in Doomtown, a svéd Muskelrock, vagy a holland Roadburn. Mind az elismert albumokon, mind az ádáz élő koncerteken, a Seremonia eredeti műfaji felfogása jó hírnevet szerzett számukra a psych rockot szeretők globális közösségében.

Seremonia diszkográfia:
Rock’n’rollin maailma / Nämä kesäiset päivät 7″ (2012 Svart)
Seremonia LP/CD (2012 Svart)
Ovi / Vastaus rukouksiisi 7″ (2013 Svart)
Ihminen LP/CD (2013 Svart)
Hasiskultti / Hulluus 7” (2015 Svart)
Kristalliarkki LP/CD (2015 Svart)

TOVÁBBI INFÓ: www.facebook.com/seremonia666

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Seremonia stream new album on „Metal Hammer” website

KMZ

Hot News: Seremonia premiere new track on „Metal Hammer” website

KMZ

Hot News: Seremonia set release date for new Svart album

KMZ

SEREMONIA – Seremonia

SteveShield

Hot News: Seremonia – Premiere two new tracks, prepare release of self-titled debut next week

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek