A Six Feet Under a káosz új énekét mutatja be a Decibelen

Print Friendly, PDF & Email

2015. ápr 12, 11:08 :

Crypt Of The Devil” a régóta futó death metál gonosztevő SIX FEET UNDER banda közelgő teljes albumának címe. A legendás énekes, Chris Barnes és a Cannabis Corpse bőgőse/énekese, Phil “Landphil” Hall által szerzett album a banda tizenegyedik stúdióterméke, mely tíz gyilkos hatású audio támadást hallat. A SIX FEET UNDER korábbi ördögi műveinek folytatása, melyben Barnes az emberi elmeállapot legsötétebb pontjának romlott, erőszakos perspektívájából merít ihletet a szövegekhez – a “Crypt Of The Devil” büntet; úgy hangzásilag, mint koncepciójában.

A Metal Blade Records kiadó általi jövő havi hivatalos megjelenést megelőzően a Decibel Magazine bemutatja a hetedik szadista éneket “Stab” címen, mely már az éteren vágja át magát ITT.

A lemez felvételei Halls virginiai stúdiójában készültek. Hall felvette a ritmusgitár dallamokat míg testvére, Josh felvette a dobokat, Brandon Ellis gitáros pedig a szólógitár nagy részével foglalatoskodott. Barnes a London Bridge Studio (Pearl Jam, Alice In Chains etc.) helyszínt tette meg seattle-i tartózkodása alatt főhadiszállásának a vokál felvételeire, pontosan ugyanabban a fülkében, ahol Layne Staley is énekelt. A keverés Rob Caldwell (Cannabis Corpse, Iron Reagan etc.) munkája a floridai Sarasota-ban, a mastering pedig Alan Douches (Cannibal Corpse, Revocation, Torche, Skeletonwitch etc.) feladata volt a West West Side helyszínen, New Yorkban. A “Crypt Of The Devil” egy igazi csapatmunka, mely államokon átívelve hozta össze a legjobb kortárs metál-elmék pár tagját, az eredmény pedig egy frissítő és ösztönösen brutális SIX FEET UNDER élmény lett.

A SIX FEET UNDER jelenleg Európát terrorizálja a HateFest Tour 2015 headlinerként, a Marduk, Vader és Hate előzenekarokkal, az észak-amerikai élő koncertes invázió pedig az elkövetkezendő hetekben lesz bejelentve.

SIX FEET UNDER w/ Marduk, Vader, Hate [Fennmaradó dátumok]:
4/11/2015 Backstage – München, DE w/ Eisregen, Debauchery
4/12/2015 Postbahnhof – Berlin, DE w/ Eisregen, Debauchery

A SIX FEET UNDER mellékprojektként indult, amikor Barnes – a death metál műfaj legdominánsabb, korszakalkotó és rögtön felismerhető hangjának tulajdonosa – a Cannibal Corpse frontembere volt. A SIX FEET UNDER idővel teljes körű és megállíthatatlan jelenség lett 1995-ben, most pedig a legrégebbi és legsikeresebb csapatok között áll a death metál történetében – a debütáló albumuk kivételével mindegyik lemezük szerepelt Billboard charton.

A “Crypt Of The Devil” 2015. május 1-jén lát napvilágot a Metal Blade Records által, Mike Hrubovcak (Aurora Borealis, Sinister, Rumpelstiltskin Grinder et al) elképesztő albumborítójával. Előrendelési csomagokért és az első single, az “Open Coffin Orgy” számba való bepillantáshoz látogass el a metalblade.com/sixfeetunder weboldalra.

http://www.metalblade.com/sixfeetunder
http://twitter.com/sixfeetofficial
http://www.facebook.com/sixfeetunder

Ezt a cikket eddig 236 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..