Hírek

A Six Feet Under a káosz új énekét mutatja be a Decibelen

Crypt Of The Devil” a régóta futó death metál gonosztevő SIX FEET UNDER banda közelgő teljes albumának címe. A legendás énekes, Chris Barnes és a Cannabis Corpse bőgőse/énekese, Phil „Landphil” Hall által szerzett album a banda tizenegyedik stúdióterméke, mely tíz gyilkos hatású audio támadást hallat. A SIX FEET UNDER korábbi ördögi műveinek folytatása, melyben Barnes az emberi elmeállapot legsötétebb pontjának romlott, erőszakos perspektívájából merít ihletet a szövegekhez – a „Crypt Of The Devil” büntet; úgy hangzásilag, mint koncepciójában.

A Metal Blade Records kiadó általi jövő havi hivatalos megjelenést megelőzően a Decibel Magazine bemutatja a hetedik szadista éneket „Stab” címen, mely már az éteren vágja át magát ITT.

A lemez felvételei Halls virginiai stúdiójában készültek. Hall felvette a ritmusgitár dallamokat míg testvére, Josh felvette a dobokat, Brandon Ellis gitáros pedig a szólógitár nagy részével foglalatoskodott. Barnes a London Bridge Studio (Pearl Jam, Alice In Chains etc.) helyszínt tette meg seattle-i tartózkodása alatt főhadiszállásának a vokál felvételeire, pontosan ugyanabban a fülkében, ahol Layne Staley is énekelt. A keverés Rob Caldwell (Cannabis Corpse, Iron Reagan etc.) munkája a floridai Sarasota-ban, a mastering pedig Alan Douches (Cannibal Corpse, Revocation, Torche, Skeletonwitch etc.) feladata volt a West West Side helyszínen, New Yorkban. A „Crypt Of The Devil” egy igazi csapatmunka, mely államokon átívelve hozta össze a legjobb kortárs metál-elmék pár tagját, az eredmény pedig egy frissítő és ösztönösen brutális SIX FEET UNDER élmény lett.

A SIX FEET UNDER jelenleg Európát terrorizálja a HateFest Tour 2015 headlinerként, a Marduk, Vader és Hate előzenekarokkal, az észak-amerikai élő koncertes invázió pedig az elkövetkezendő hetekben lesz bejelentve.

SIX FEET UNDER w/ Marduk, Vader, Hate [Fennmaradó dátumok]:
4/11/2015 Backstage – München, DE w/ Eisregen, Debauchery
4/12/2015 Postbahnhof – Berlin, DE w/ Eisregen, Debauchery

A SIX FEET UNDER mellékprojektként indult, amikor Barnes – a death metál műfaj legdominánsabb, korszakalkotó és rögtön felismerhető hangjának tulajdonosa – a Cannibal Corpse frontembere volt. A SIX FEET UNDER idővel teljes körű és megállíthatatlan jelenség lett 1995-ben, most pedig a legrégebbi és legsikeresebb csapatok között áll a death metál történetében – a debütáló albumuk kivételével mindegyik lemezük szerepelt Billboard charton.

A „Crypt Of The Devil” 2015. május 1-jén lát napvilágot a Metal Blade Records által, Mike Hrubovcak (Aurora Borealis, Sinister, Rumpelstiltskin Grinder et al) elképesztő albumborítójával. Előrendelési csomagokért és az első single, az „Open Coffin Orgy” számba való bepillantáshoz látogass el a metalblade.com/sixfeetunder weboldalra.

http://www.metalblade.com/sixfeetunder
http://twitter.com/sixfeetofficial
http://www.facebook.com/sixfeetunder

Kapcsolódó cikkek

Six Feet Under – áprilisban ismét itt az amerikai death metal legenda

KMZ

Six Feet Under – Koncert május végén négy vendéggel

KMZ

Six Feet Under – Öt zenekaros koncert a Dürer Kertben

KMZ

Six Feet Under új album stream a High Times-on, „Open Coffin Orgy” videóbemutató

KMZ

Six Feet Under – Az ikonikus death metál óriás a „Crypt Of The Devil” új single-jével süketíti meg a tömegeket – meghallgatható a No Clean Singing oldalon

KMZ

Six Feet Under – A legendás death metál csapat szabadjára engedi következő stúdióalbuma egyik számát

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe in December for eight shows!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to tour Europe in September!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new drummer

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases third and final single ‘Neuro Osmosis’ of new album ‘Unborn’ exclusively via PureGrainAudio.com!

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases second single ‘Prophecy’ of new album ‘Unborn’ exclusively via website of Metal Hammer Germany!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new album ‘Unborn’ to be released March 15th!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to embark on ‘X-Mas In Hell’ tour through Germany this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce ‘Christmas In Hell’ Tour for Germany in December!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Tour With Cattle Decapitation And Wretched

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Dean Markley Endorsement; Additional Dates Added To European Summer Tour

KMZ

Hot News: Six Feet Under adding more dates to the European summer tour!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Return From Tour; Chris Barnes Talks Legalization

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Chris Barnes Issues Roadside Tour Update; Band Joins Barge To Hell Lineup

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek