Hírek

A skandináv black metálos Nordjevel bemutatja debütáló nagylemeze egyik számát és videoklipjét

Bár a NORDJEVEL bandaként még újoncnak számít a színtéren, egyes tagjairól ez semmiképpen nem mondható el. A banda soraiban ott van Djevel (SVARTELDER, DOEDSVANGR) énekes, Nord (FATAL IMPACT, BYRDI) gitáros-basszusgitáros, és Fredrik Widigs dobos; a tagok nem vesztegették az időt, és rögtön megkezdték debütáló anyaguk megírását és felvételeit. A rajongók most bepillantást nyerhetnek a norvég-svéd koprodukcióba a „Denne Tidløse Krigsdom” szám formájában SoundCloudon https://soundcloud.com/nordjevelofficial/denne-tidlose-krigsdom vagy YouTubeon a Prometheus Art & Design által készített klipként https://youtu.be/MVhzOjhJNOI.

A NORDJEVEL, melynek jelentése északi ördög, idén született Djevel és Nord által, akik több beszélgetés után rájöttek, hogy a black metállal, az okkulttal, illetve Norvégia eredetével kapcsolatos nézeteik tökéletesen megegyeznek. Amikor a banda ötletét felvetették a svéd Fredrik Widigs dobosnak, ő is csatlakozott a felálláshoz. Bár más projektjei miatt nem tud részt venni a banda élő koncertjein, így is a NORDJEVEL teljes jogú stúdiós tagja, aki jelentősen hozzájárul a dalszerzéshez és hangszereléshez Djevel és Nord mellett.

A banda jelenleg debütáló albumuk előgyártási folyamatait végzi, melynek címe „Djevelen I Nord” lesz, és többek a TROLL együttes Nagasha is fel fog tűnni vendégként. A banda jelenleg kiadót keres.

További infó a NORDJEVEL Facebook oldalán https://www.facebook.com/nordjevelofficial vagy az alábbi weboldalon: http://nordjevel.moonfruit.com/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek