Hírek

A Slayer kiadja ‘When The Stillness Comes’ című új számát

A thrash metál dél-kaliforniai úttörői, a SLAYER egy év után kiadta első számát ‘When The Stillness Comes’ címmel.

A kísérteties új anyagot itt hallgathatod meg: http://goo.gl/w8Sl6Q

A SLAYER gitárosa, Kerry King kifejezetten rossz hangulatban volt a banda új single-jének megírásakor: “Európában turnéztunk és épp három órás minibuszozásban döglöttünk, és már totál szenvedtem hátul, nem volt kedvem semmihez” mondta a dalról. “Szóval csak elkezdtem gyűlölködő gondolatokat papírra vetni. Egy srácról szól, aki egy bűntett helyszínén ébred fel, és rájön, ő ölt meg mindenkit. Elég király.”

A szám, mely egy kísérteties gitárbetéttel kezdődik mielőtt klasszikus doomos (és klasszikus SLAYER) rifftámadásba fejlődik, ezen a hétvégén jelenik meg bakeliten. Egyike annak a 12 számnak, mely a thrash metál titánok közelgő új albumán fog helyet kapni. Az új album az első lesz a 2009-es »World Painted Blood« óta. Az LP, melynek producere Terry Date (PANTERAWHITE ZOMBIE), az első album lesz az alapító gitáros, Jeff Hanneman 2013-as halála, és Dave Lombardo dobos ugyanazon évi távozása óta.

A ‘When The Stillness Comes’ április 18-tól lesz elérhető a Lemezboltok Napja keretében. A szám, mely alatt a ‘Black Magic’ 2014-es Wacken Open Air élő felvételei hallhatóak a banda 1983-as »Show No Mercy« albumáról, limitált kiadásként (világszerte 5000 példány) lesz elérhető 7”-s képes bakeliten minden független, az akcióban részt vevő üzletben. A boltok listájáért lásd a www.recordstoreday.com oldalt.

A válogatt SLAYER discography a számodra megfelelő formátumban elérhető a Nuclear Blast Web Store-ban.

A SLAYER: 

A Chicago Tribune Greg Kotja szerint az ötszörösen jelölt, és kétszeresen Grammy-díjazott SLAYER “egyike az elmúlt 30 év nagy amerikai rockbandáinak, műfajtól függetlenül.” Tagságuk a “The Big Four”-ban – METALLICA, SLAYER, MEGADETH és ANTHRAX – a négy banda, mely meghatározta a thrash/metál műfajt – biztos helyet jelent nekik a zene történelmében. És valóban: kevés banda ér fel a SLAYER élő koncertjeire vitt intenzitásával, akiket több médium is (köztük a Revolver, SPIN, és Metal Hammer) is a „legjobb koncertzenekar” jelzővel illetett. A társadalmunk fertőjét és torzságát tükröző számaival – Isten szörnyű globális népirtása, sérült politikai rendszerünk káosza, kémiai hadviselés, a sorozatgyilkosok visszataszító elméje, a technológia által túl közel hozott világkörüli szörnyűségek – a SLAYER még mindig zúzós és brutális, kitartóan visszautasítva a fősodratot. A SLAYER alapító tagja, Jeff Hanneman gitáros 2013-ban hunyt el, helyét pedig azóta is az EXODUS gitárosa, Gary Holt vette át. Paul Bostaph, aki a SLAYER dobosa volt 1994-2001 között, újra becsatlakozott Tom Araya basszusgitáros/énekes és Kerry King gitáros mellé, és most megint a csapattal zúz. A SLAYER jelenleg a 2015-re várható stúdióalbumán dolgozik.

www.slayer.net | www.facebook.com/slayer | www.nuclearblast.de/slayer

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek