Hírek

A Sólstafir korábbi dobosuk távozásáról beszél

A SÓLSTAFIR nyilatkozatot adott ki korábbi dobosuk, Guðmundur „Gummi” Óli Pálmason távozásával kapcsolatban.

„Nagy fájdalommal és csendes tisztelettel jelentjük be, hogy kibékíthetetlen személyes ellentétek miatt a Sólstafir és Guðmundur „Gummi” Óli Palmasson határozatlan időre hivatalosan búcsút intett egymásnak.

Minden éremnek két oldala van. Senki sem tudja jobban a történtek alakulását, mint maguk az érintettek. Minden kapcsolatban a tagok kiveszik részüket annak alakításában és befejezésében. Minden félnek megvan a saját verziója, és sokszor a lényeg elveszik, eltemetve az érzelmek által.

A lényeg, hogy Guðmundur már nem a banda tagja mélyenszántó személyes konfliktusok miatt, amik mindhárom megmaradt tagot érintik, és nem megoldhatóak. Ezzel Guðmundur is teljes mértékben tisztában van.

A különválásról való döntés egyáltalán nem egy hirtelen jött ötlet volt, a dolgok alakulása pedig fájdalmasan érint minket. Ha hárman úgy éreztük volna, hogy a károk bármi módon helyrehozhatóak, és továbbá is együtt tudunk dolgozni Guðmundurral, akkor persze megtettük volna – és meg is próbálkoztunk ezzel. Ez volt eddigi hallgatásunk oka. Ilyen sokáig várni egy nyilatkozattal nem volt jó döntés részünkről, és ezért elnézéseteket kérjük. Rengeteg személyes oka van a különválásnak. Nagyon nehéz volt úgy megtalálni a megfelelő szavakat, hogy közben ne adjunk ki magánéleti részleteket, beleértve Guðmundur magánéletét is.

Annak ellenére, hogy amit olvastunk látszólag dühből, keserűségből és rosszindulatból íródott, továbbra sincs rosszakaratunk Guðmundur irányába, és őszintén szeretnénk neki megköszönni kemény munkáját és azt, hogy ennyi éven keresztül a banda fontos része volt. Minden nap eszünkbe jut ez, és természetesen meg fogja kapni, ami neki jár. Soha nem volt szándékunkban ennek az ellenkezője. Nem fogjuk elfelejteni a Sólstafirban játszott szerepét, és ezért is hallgatunk az okokról most és a jövőben is. Csak remélhetjük, hogy tiszteletben tartjátok és megértitek ezt.

A Sólstafir háromtagú csapatként folytatódik beugró dobossal, ahogy már január óta működünk. Reméljük találkozunk a koncerteken, és köszönjük támogatásotokat.”

Szeretettel és tisztelettel,
Sólstafir

Tagok
Aðalbjörn Tryggvason: gitár, ének
Svavar Austmann: basszus
Sæþór Maríus Sæþórsson: gitár

www.solstafir.net
www.facebook.com/solstafirice

Kapcsolódó cikkek

Katatonia, Sólstafir – Koncertbeszámoló

bönin

Sólstafir – Bláfjall (official premiere)

KMZ

KME videók: Manimal, The Apex, Devil You Know, Billion Dollar Babies, Brainstorm, Vesania, Zygnema, Sólstafir, Degradead, Soulbound, Wisdom, Luca Turilli’s RHAPSODY

KMZ

Sólstafir – Új dalpremier!

KMZ

Hot News: Sólstafir announce European shows!

KMZ

Hot News: Sólstafir premiere new song!

KMZ

Sólstafir – Ótta dalpremier

KMZ

Hot News: Sólstafir announce new album!

KMZ

SÓLSTAFIR – Í Blóði Og Anda (In Blood and Spirit) (Reissue)

Menegroth

Hot News: Sólstafir stream track of re-release!

KMZ

Hot News: Sólstafir stream track off reissue!

KMZ

Hot News: Sólstafir’s debut album to be reissued!

KMZ

Hot News: Sólstafir kick off European tour!

KMZ

Hot News: Sólstafir announce European tour

KMZ

Hot News: Seaons of Mist news – Gorguts, Chaostar, Disperse, The Old Dead Tree, Sólstafir, Rotting Christ, The Casualties, Holy Sleep

KMZ

Hot News: Season of Mist news: Engel, Terrorizer, Eths, Sólstafir

KMZ

Sólstafir, Xenomorph, Hocico a Fekete Zajon

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Sólstafir, Kells, Dodecahedron, Drudkh, Ghost Brigade

KMZ

SÓLSTAFIR – Svartir Sandar 2CD

Menegroth

Hot News – Season of Mist news: Saint Vitus, Morbid Angel, Esoteric, Kells, Fair to Midland, Eths, Sólstafir

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek