Hírek

A Sonic Syndicate bemutatja a ‘Diabolical Work Of Art’ hivatalos videoklipjét és új basszusgitárosát!

A SONIC SYNDICATE nevű angol-svéd koprodukciós modern metál banda bejelentette eddigi basszusgitárosa, Karin Axelsson távozását a csapatból.

Axelsson a következőkkel kommentálta a hírt:

„Kedves barátaink,
Ahogyan azt már sokan tudhatjátok, egy ideje már nem turnéztam együtt a SONICos srácokkal. A SONIC SYNDICATE sok éven át volt a családom és az életem, és rengeteg nagyszerű emberrel találkoztam amellett, hogy olyan dolgokat tapasztalhattam meg, amiről előtte nem is álmodtam.

Életem legszebb napjai voltak, rengeteg álmom vált valóra ilyen-olyan módon, de néha nehéz döntéseket kell hozni az életben, most pedig tovább kell lépnem, hiszen olyan szakaszába értem az életemnek, amikor a családomra és magánéletemre kell koncentrálnom, remélem megértitek a döntésemet.
Szeretnék mindannyiótoknak köszönetet mondani akik eljöttek a koncertjeinkre, és akik végtelen szeretetet és támogatást nyújtottak nekünk – rengeteget jelentett ez számomra és a srácoknak is, és soha nem tudnánk szavakba önteni milyen érzés volt ez számunkra.

Mielőtt hivatalosan is elkezdem új életem, szeretnék még egy dolgot kérni. Kérlek vigyázzatok a srácokra, a fivéreimre, mert mindannyiukat szívemből szeretem, és bár tartani fogjuk a kapcsolatot és találkozunk is majd időnként, így is hiányozni fognak ők is és a zene is, amit együtt játszottunk.
Szóval, a fentebbiek után szeretném hivatalosan is bejelenteni a SONIC SYNDICATE család új tagját Miche személyében. Azt szeretném kérni tőletek, hogy nyissátok ki a szíveteket ez előtt a nagyszerű basszusgitáros előtt, és üdvözöljétek szeretettel. 

Sok szeretettel,”
– Karin

Az új basszusgitáros, Miche Bärzén bemutatása mellett a banda bemutatja a ‘Diabolical Work Of Art’ hivatalos videoklipjét is. A dal a csapat »Sonic Syndicate« című legújabb lemezén hallható.

A ‘Diabolical Work Of Art’ megtekintése: http://smarturl.it/SoSyPremiere

A banda a következőket fűzte hozzá: „Az emberek úgy tesznek, mintha mások lennének. Ettől forog a világ. Lefogadom, hogy minden egyes ember, aki ezeket a sorokat olvassa, találkozott már életében olyannal, aki vagy hihetetlenül gyönyörű volt, vagy felnéztek rá, vagy aki a csillagokat is leígérte az égről. Akiről aztán kiderült, hogy egy undorító manipulatív rohadék.

A szövegek egy az egyben ezzel foglalkoznak. Én tudom kiről beszélek, de számotokra ez lehet egy kapcsolat, egy munkahely, egy jóbarát vagy akármi. Az a lényeg, hogy inkább szeretném ha az emberek az igazi arcukat mutatnák, minthogy egy maszk mögött rejtőzzenek.

A klipben ezt viszont elvontan akartuk bemutatni. Túl sok videót láttam már gagyi effektekkel és erőszakkal. Mi színtiszta, puszta szépséget akartunk kreálni. A makulátlan külső azonban nem feltétlenül jelent belső tisztaságot. A társadalom és az emberek, bár sokszor jól elrejtve, de ott hordozzák magukban azt a sötétséget, ami előbb vagy utóbb megtalálja a kiutat.”

SONIC SYNDICATE idei fellépései:
12.08. GER Dinkelsbühl -Summer Breeze
29.08. SWE Falkenberg -Rockfest
​03.10. SWE Kalmar -Tatueringsmässan

www.sonicsyndicate.net | www.facebook.com/sonicsyndicateband | www.nuclearblast.de/sonicsndyicate

Kapcsolódó cikkek

Sonic Syndicate: a svéd modern metalosok áprilisban Budapesten!

KMZ

Sonic Syndicate Interjú

KMZ

Sonic Syndicate – Új album a toplistákon, az énekes kedvenc daláról beszél!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – »Sonic Syndicate« out now! Full album stream online!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – talk personal favourite tracks of new album in new video trailer, release making of ‘Before You Finally Break’!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – release official ‘Before You Finally Break’ music video feat. Soilwork’s Björn ‘Speed’ Strid!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – post third in-studio trailer!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – announce European tour!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – release brand new song!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – post second in-studio video trailer!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – post first in studio video trailer!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – enter the studio!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate, The 69 Eyes & Indica – joining the Imagine charity campaign

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – Post Second Recording Update!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – Back In Action!

KMZ

Hot News: Sonic Syndicate – Update!

KMZ

SONIC SYNDICATE – Rebellion EP

Davkov

Sonic Syndicate Interjú

theowina

Caliban, Soilwork, Dark Tranquillity, Sonic Syndicate – Koncertbeszámoló

xfixbitchx

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek