Hírek

A Speaking The King’s október 16-án kiadja „Carousel” című albumát

A kaliforniai SPEAKING THE KING’S nevű kvartett debütáló, »Carousel« című nagylemeze október 16-án fog megjelenni a Nuclear Blast által.

Az album tele van fogós breakdownokkal, melyeket hetekre a fejedbe mászó, izzóan dallamos refrének edzettek.

A »Carousel« a nagyszerű Steve Evetts segítségével lett felvéve, aki már olyan bandáknál töltötte be a producer szerepét, mint a SUICIDE SILENCE, ARCHITECTS, és az EVERY TIME I DIE.

A banda szerint: “Készen állunk meghódítani a világot a »Carousel« albummal, mely egy utazás fülbemászó kórusok és a legsúlyosabb breakdownok között. Az album az érzelmek széles skáláját vonultatja fel, melyek minden tagra vonatkoznak, és azt az utat tükrözik, melyet eddig bejártunk. Már alig várjuk, hogy beengedjük a világot szívünkbe, és hogy ti is beengedjetek a füleitekbe.“

A banda szerény kezdetei 2011-re nyúlnak vissza, amikor is Justin Bock, Mike Entin gitáros valamint Will Peacock dobos összeálltak.

Demóik megragadták az A DAY TO REMEMBER producer-dalszerzőjének valamint volt gitárosának, Tom Denneynek (PIERCE THE VEIL, SECRETS) figyelmét, akivel a csapat Floridában felvette első komolyabb anyagát.

A bandának már volt stúdiója, egy létfontosságú elem azonban hiányzott – az énekes!

A frontember utáni lázas kutatás Bobby Burappel ért véget, aki a tökéletes személy volt: amellett, hogy nagyszerű színpadi kisugárzása volt, tiszta és agresszívebb hangokat is meg tudott idézni. Ezen felül az énekes hegesztési képességei is kapóra jöttek, mivel egy turnézó banda sosem tudhatja, mikor törik el egy tengelye a puszta közepén 35 fokban.

Alapítása óta a SPEAKING THE KING’S olyan bandákkal osztozott már a színpadon, mint a WE CAME AS ROMANS, OF MICE & MEN, WINDS OF PLAGUE, BLEEDING THROUGH és a BLESSTHEFALL.

A SPEAKING THE KING’S 2015 egyik feltörekvő bandája.

»Carousel«
tracklist:

01. Breathe
02. Choke
03. Caught In The Middle
04. Liar Liar
05. Motion Sickness
06. Shipwrecked
07. Worthless
08. City Lights
09. The Way
10. Close To Impossible

www.speakingthekingsband.tumblr.com
www.facebook.de/speakingthekings

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Speaking The King’s – ‘How You Work’ Lyric Video Online!

KMZ

Hot News: Speaking The King’s – »Here To Stay« EP Cover Artwork Revealed!

KMZ

Hot News: Speaking The King’s – New Video Online

KMZ

Hot News: Speaking The King’s – Sign With Nuclear Blast

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek