Hírek

A Static című új Huntress album szeptember 25-én jelenik meg a Napalm Records gondozásában!

A HUNTRESS nevű kaliforniai metál banda befejezte harmadik, Static című stúdióalbumának felvételeit, mely 2015. szeptember 25-én fog megjelenni a Napalm Records által. A várva várt lemez producere Paul Fig (Grammy-jelölt hangmérnök, Alice in Chains, Deftones, Trivium, Ghost BC) és Jim Rota (Fireball Ministry, a Sonic Highways sorozat és a Sound City film producere), keverés Paul Fig által.
Az album előrendelése már lehetséges a Napalm Records Webstore által.

Vance Kelly (Slayer, Alice In Chains, Evanescence, Ghost BC) újra lenyűgöző borítót készített az új HUNTRESS albumhoz. A banda Vance Kelly-vel közös kreatív uniója ugyanolyan erős mint régen, hiszen a művész készítette a Spell Eater és a Starbound Beast borítóit is

A HUNTRESS énekese, Jill Janus szerint:
“A HUNTRESS evolúciója tapintható Static című harmadik, egyben eddigi legprofibb albumunkon. Ez a legsúlyosabb és legfülbemászóbb album, amit valaha írtunk. A dalszerzés és a felvételek folyamata új volt és izgalmas, bár néha mindegyikünknek nagyon nehéz volt összeegyeztetni a folyamatos turnézással. Soha nem voltam még ilyen őszinte a dalszerzésben: egész életemre kiható akadályokat fedek fel benne, amiket eddig féltem a szövegekbe szőni. A Static Vance Kelly boszorkánymester által készített borítójával pedig nagyon elégedett vagyok. Éljen a Heavy Metal!”

A HUNTRESS idén szeptemberben tengerre száll a Mötorboat Cruise keretein belül. A banda olyan nehézsúlyú bandák mellett fog színpadra lépni, mint a Mötorhead, Slayer, és az Anthrax, csak hogy párat említsünk. A HUNTRESS fellépése igazi energiabomba lesz az első két album kedvenceivel, és a Static új headbangerjeivel. A hajóút szeptember 28. és október 2. között kerül sorra. További turnéhelyszínek a Static népszerűsítésére hamarosan!

Static tracklist:

Sorrow
Flesh
Brian
I Want To Wanna Wake Up
Mania
Four Blood Moons
Static
Harsh Times On Planet Stoked
Noble Savage
Fire In My Heart
Bonus track: Black Tongue
Bonus track: Vultures Can Wait (7” vinyl exclusive)

A Huntress Jill Janus és a Professor nevű underground metal banda természetfeletti szövetségéből született. A csapat a mennydörgő dobok, súlyos riffek, éteri szólók és a banda dallamos dalszerzéséből, okkult tudományaiból született zenei keverékét tárja elénk. A Huntress modern zenei támadással tör előre, miközben hű marad a heavy metál gyökereihez, csipetnyi thrash, death és black metállal fűszerezve azt.

A Huntress debütáló Spell Eater albuma 2012-ben jelent meg a Napalm Records által. A Starbound Beast című második albummal egy évvel később lett sikeres. Lemmy Kilmister írta meg az “I Want To Fuck You To Death” szövegét, melyből hamar rádiósláger lett. Az erőteljes ötös most harmadik stúdióalbumuk, a Static kiadásának küszöbén áll, mely 2015. szeptember 25-én kerül a boltokba.

A Huntress metál világba való felemelkedése gyors volt, melyet szigorú munkamorál és megállíthatatlan turnézás hajtott. Olyan nagynevű bandák supportjaként tűntek már fel, mint a Lamb of God, Killswitch Engage, Testament, Danzig, Arch Enemy, Kreator, Amon Amarth, Dragonforce, 3 Inches of Blood, és olyan fesztiválokon léptek fel szerte a világon, mint a Download Festival, The Rockstar Energy Drink Mayhem Festival, Metal Fest Open Airs, Heavy MTL vagy a Tidal Wave headlinerként. Idén ősszel a Huntress fellép a Mötorhead Mötorboat hajóúton a Mötorhead, Slayer, Anthrax és további bandák társaságában szeptember 28. és október 2. között. További 2015-ös turnéhelyszínek hamarosan!

További infó:
www.HuntressKills.com
www.facebook.com/HuntressKills
https://twitter.com/HuntressKills
https://instagram.com/HuntressKills

Kapcsolódó cikkek

KME videók: The Black Dahlia Murder, Enforcer, Bloodred Hourglass, Motor Sister, Children Of Bodom, Threshold, The 3rd Attempt, Huntress, Ektomorf

KMZ

A Huntress bemutatja “Flesh” című számát és annak dalszöveges videóját a Revolver magazin oldalán!

KMZ

Hot News: Huntress on Tour in Europe

KMZ

Hot News: Huntress – On Tour with Lamb Of God

KMZ

HUNTRESS – Starbound Beast

Dehumanizer

Hot News: Huntress – On Tour with Danzig

KMZ

Hot News: Huntress – Reveals Song from Upcoming Album / Song Co-Written By Lemmy of Motorhead

KMZ

Hot News: Huntress – Starbound Beast

KMZ

HUNTRESS – Spell Eater

Azagtoth

Behemoth, Vader, Septicflesh, Nexus Inferis, Huntress – Koncertbeszámoló

Jillian

Behemoth, Nexus Inferus, Huntress videóüzenetek a holnapi budapesti koncert fellépőitől!

KMZ

Hot News: Huntress – Spell Eater Video & Metal Hammer Award

KMZ

Hot News: Huntress – New Song

KMZ

Hot News: Huntress – On Tour with Dragonforce

KMZ

Hot News: Huntress – Spell Eater

KMZ

Hot News – Huntress: Spell Eater

KMZ

Hot News – Napalm Records news: Huntress, Rêverie, Hollenthon

KMZ

Hot News – Huntress: Signs to Napalm

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek