Hírek

A Stormzone bejelenti ‘Seven Sins’ című új albumának kiadását

Az augusztus 3-án a Metal Nations Records által megjelenő Seven Sins az északír Stormzone sorban ötödik stúdióalbuma lesz, rajta 12 vadonatúj számmal, mely biztosan elnyeri majd a klasszikus heavy metál rajongók tetszését!

Az albumelőzetest az alábbi linken nézheted meg: https://youtu.be/dvcr-LIon0Q

A FireMachine stúdióban felvett és Steve Moore gitáros/producer által gyártott Seven Sins a Stormzone és a klasszikus heavy metál műfaj által elvárt elemeket ötvözi: erőteljes gitár, izzó vokál, ropogós basszus és dobok, mindez klasszikus dallamokba öltöztetve.

A 18. században játszódó album a rejtélyes Dr Dealer és különböző képességekkel megáldott különc társasága történetét mondja el, valamint a Seven Sins Emporiumról szól, melybe a doktor embereket invitál, hogy próbára tegye rátermettségüket. A sokszintű történet vitathatatlanul az eddigi legambiciózusabb Stormzone lemez lesz, és az egy téma által egyesített Seven Sins a legelső koncepciós Stormzone album is egyben. Nehéz feladat sokak számára, ám az énekes-szövegíró-alapító tag, John ‘Harv’ Harbinson felvette a kesztyűt. “Nehéz lenne egy bekezdésben leírni a Seven Sins albumot… a történet annyira összetett. Nagyon sötét téma. Sok helyen próbálkoztunk, hogy mennyire mehetünk messze vele, de a végén mindig van remény.”

A 12 album track csak a kezdet. A CD füzet egy kódot tartalmaz oldalai között, a rajongók számára pedig megnyílik a lehetőség a www.stormzone.tv link alatti hivatalos Stormzone oldalon, hogy a helyes kód beírásával további négy vadonatúj dalt töltsenek le!

Tracklist
1. Bathsheba
2. Another Rainy Night
3. Your Time Has Come
4. The One That Got Away
5. I Know Your Pain
6. Seven Sins
7. You’re Not The Same
8. Raise The Knife
9. Abandoned Souls
10. Special Brew
11. Master Of Sorrow
12. Born Of The Damned

A 2004-ben alakult Stormzone egyre csak erősödik. Ötödik és egyben eddigi legnagyratörőbb albumuk kiadásának küszöbén a banda több csúcspontjára tekinthet már vissza, többek között a világ több színpadán való fellépésére olyan fesztiválokon, mint a Sonisphere és a Bloodstock Open Air; olyan legendás bandákkal való közös turnézásra, mint a Saxon, Stryper vagy a Tesla; és olyan ikonikus magazinok hasábjain való feltűnésére, mint a Metal Hammer, mely szerint a csapat “A forró intenzitás dallammal teli öntvénye. Oldschool HM aranyba foglalva!”. A Classic Rock megfogalmazásában “A Stormzone felnőtt nevéhez, és még azon is túl. Villámot a Népnek!”, a Powerplay Magazine szerint pedig “Egyszerűen zseniális. Ha HM rajongónak tartod magad, lepd meg magad vele…

Idén a banda Seven Sins című új anyagát közvetlenül spanyol fesztiválfellépései előtt adja ki. A Stormzone hallható lesz a jaeni Skulls of Metalon, és az alicante-i Leyendas Del Rockon. További koncertek a Saxonnal közös fellépéseikkel együtt hamarosan.

www.stormzone.tv
www.metalnationrecords.co.uk

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Irish Metallers Stormzone Release „Jester’s Laughter” Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek