Hírek

A Stryvigor bemutatja “Into The Abyss of Cold” című új EP-jét

A KRODA gitárosa, Khladogard által hajtott STRYVIGOR banda most bemutatja “Into The Abyss of Cold” című új EP-jét. A kiadvány négy jéghidegen pusztító tracket tartalmaz, valamint a DARKTHRONE legendás “Under The Funeral Moon” című számának ütős feldolgozását. Atmospheric Black Metal az ASTROFAES, KHORS és DRUDKH bandák rajongóinak.

A STRYVIGOR alapjait 2012 őszén fektette le Khladogard (ex-VENDOGARD) gitáros és Dusk (ENDLESS BATTLE, ZGARD) énekes az ukrajnai Khmelnytskyiben. Ekkorra már készen volt debütáló albumuk anyaga. Később csatlakozott hozzájuk Rungvar is a dobokhoz. 2013 telén a banda megkezdte debütáló albumának felvételeit, és ugyanazon év tavaszán a projekt megkapta nevét is – STRYVIGOR.

A Stryvigor egy hegyi folyó, mely a hatalmas Kárpátokon folyik át, elhozva őseink bölcsességét és földjeink emlékezetét zúgó tajtékjában. A zenészeket ez a folyó inspirálta új projektjük létrehozására, így a szövegek is az ehhez illő témákkal kapcsolatosak: a Természettel, téli tájakkal és erdős alkonyokkal, a végtelen csillagos égbolttal és univerzummal, a gyors hegyi patakok zúgásával és a tavaszi napfelkeltével, valamint a harcosok becsületének emlékével és a vértestvérséggel. Mindezen témák szorosan kapcsolódnak a STRYVIGOR ukránul írt dalszövegeiben.

A STRYVIGOR debütáló albuma a “Forgotten by Ages” címet viseli, és 2014. szeptember 13-án került kiadásra a Svarga Music által. Nem sokkal ezután Dusk elhagyta a bandát, Khladogard pedig átvette az énekes szerepét. Új felállásával a banda felvette négyszámos EP-jét “Into The Abyss of Cold” [“До Прiрви Холоду”] címen, mely Németországban a Svarga Music, Brazíliában a Fimbulvinter Productions által jelent meg.

További infó:
https://www.facebook.com/Stryvigor
http://www.svarga.eu/

Kapcsolódó cikkek

Stryvigor – Új ukrán reménység Drudkh, Astrofaes és Khors rajongóknak

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek