Hírek

A svájci black metálos Borgne szeptember 28-án kiadja ‘Règne des Mort’ című anyagát a Those Opposed Records kiadó gondozásában

A black metálos svájci BORGNE szerződést kötött a Those Opposed Records kiadóval Règne des Morts című albumuk szeptember 28-ai kiadására, mely dátum közvetlenül megelőzi a banda Black Arts Ceremony Feszten való fellépését a franciaországi Lyonban. Az album nyolc számnyi (78 perc) zúzós, industrial black metált tartalmaz, mely elsöprően minőségi dalszerzést és gyártást vonultat fel minden korábban kiadott anyagukhoz képest.  A „Fear” című új szám meghallgatása ITT lehetséges.

Az albumot a Season of Mist és a Those Opposed Records fogja forgalomba hozni. Előrendelés ITT. Az album vendégei között ott lesz Dirge Rep (GEHENNA, ENSLAVED) az egyik szám szövegírójaként, és Spellgoth (HORNA), aki vendégénekesként tűnik fel. A lemez egyik száma görög nyelven íródott (Ormenos a Kawirban is játszik), a másik pedig a BORGNE történetének első francia trackje lesz.

Elérhető formátumok:

-CD (12 oldalas füzettel)

-CD digipack (12 oldalas füzettel, csak az első nyomásban)

-póló

-Vinyl (további infó lentebb)

2016-ban egy, az Entraves de I’ame (2010) anyaggal megkezdett és a Règne des Morts albummal befejezett masszív BORGNE Vinyl Box Set trilógia kerül majd kiadásra a Those Opposed Records által. A box szetben ott lesz a Règne des Morts (2015) dupla LP-n plusz a 2012-es Royaume des Ombres című album is szintén dupla LP-n exkluzív bónusz trackkel, valamint a 2012-es Entraves de l’Ame single LP-ként 500 példányra korlátozva, a Those Opposed Records és a Season of Mist által forgalmazva: 300 példány fekete bakeliten, plusz két különböző színű bakelit 100-100 példányban.

A Règne des Morts CD-s vásárolóinak (a bandától vagy a Season of Misttől) emailje automatikusan felkerül egy friss levelezési listára, melyen idő előtti információkat kaphatnak a vinyl-box szet trilógia megjelenéséről még a széles nagyközönség előtt.

A Return to the Past dupla CD még kapható a Those Opposed Records kiadón keresztül.

  1. Void Miasma
  2. Αιώνιοι Φόβοι
  3. When Swans Are Choking
  4. Everything Is A Fallacy
  5. Abysmal Existence
  6. Fear
  7. L’Odeur De La Mort

https://www.facebook.com/borgneblackmetal

Kapcsolódó cikkek

BORGNE – Royaume des Ombres

Melciah

Hot News: GunShyAssassin.com Streaming Borgne’s „Suffer As I Paid My Grave”

KMZ

Hot News: Sepulchral Productions to Release Borgne’s Royaume des Ombres June 12th

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek