Hírek

A Tau Cross (Amebix és Voivod tagokkal) leszerződött a Relapse Records-zel

A Relapse Records büszkén jelenti be a nemzetközi punk/metál TAU CROSS szupercsapat leszerződtetését. Az olyan neves zenészek, mint az Amebix énekese/basszusgitárosa Rob ’The Baron’ Miller, a Voivod dobosa Michel ’Away’ Langevin, a Misery gitárosa Jon Misery és a War//Plague gitárosa, Andy Lefton alkotta TAU CROSS 2013-ban formálódott, és debütáló albumának 2014-es felvételei több hónapot és három országot íveltek át. A lemezt késő tavaszra ígérik a Relapse által.

Rob Miller így kommentálta a projektet: „Az ez idő alatt kifejlődött zenét nehéz lenne kategorizálni, mert nyilvánvalóan sok Amebix behatás van benne, ezen kívül gót, Joy Division, Pink Floyd, Black Sabbath, industrial és kibaszott kemény old-school punk rock elemek is. Ez egy teljesen eredeti munka ami négy különleges ember élő fúziója. Úgy gondoltuk, hogy jobb hagyni, hogy a számok maguktól kifejlődjenek az eredeti demók körül és hagytuk az embereket is magukat adni a mixbe – engedtük a kéregnek, hogy a fa köré nőjön. Mind nagyon büszkék vagyunk arra amit elértünk ez alatt a rövid idő alatt, és már várjuk az újabb közös munkát amint az időnk engedi.”

Miller szintén beszélt az élő showkról és a Relapse-szel való közreműködésről: „A Tau Cross a következő évben fog élőben koncertezni, szeretnénk az USA-ban és Európában is turnézni, még korán van ehhez de már most érzem, hogy ez egy intenzív élő élmény lesz. A Relapse-szel egy közös baráton, az Audiosiege Masteringes Brad Boatrighton keresztül kerültünk kapcsolatba, és örömmel láttuk, hogy rögtön jöttek és a szárnyuk alá vették a projektünket – nagyon várjuk a velük való közös munkát.”

Készüljetek még több TAU CROSS hírre, zenére és infóra az elkövetkezendő hetekben.

TAU CROSS:  

Rob ‘The Baron’ Miller – basszus és ének (Amebix)
Michel ‘Away’ Langevin – dobok (Voivod)
Andy Lefton – Gitár (War/Plague)
Jon Misery – Gitár (Misery)

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek