Hírek

A Tearless leszerződött a Wormholedeath kiadóval

A Tearless 2003 őszén alakult Zlatko Kušter (gitár, ének), Marko Bregović (dob) és Zoran Ernoić (gitár) által, feldolgozásokat játszó bandaként. Nem sokkal ezután elkezdtük saját dalainkat írni. A banda Matija Brežni (billentyű), Josip Cujzek – Fure (basszus) és Kristina Mojzeš (női vokál) csatlakozása után kibővült. 2005-ben felvettük „Reverie“ című első demónkat, Kristina helyén Ivana Vuglač énekesnővel. Időhiány és személyes problémák miatt a Tearless „takarékra” került 2007-ig. Ekkor „Seed of Evil“ név alatt a banda pár új taggal újra elkezdett dolgozni. Davor Kušen (gitár), Miran Špičko (dob), Zoran Druško (billentyű) és Lucija Geček (női vokál) lettek az „új” banda tagjai, mely hamarosan visszatért eredeti nevéhez: „Tearless“. Ugyanabban az évben felvettük új demónkat „World of Shadows“ címmel, 2009-ben pedig a harmadikat „The Path of Sorrow“ név alatt. A sors nem volt kegyes hozzánk, pár tagunk újra elhagyta a bandát. 2010-től 2012-ig több nagy változás is volt a banda felállásában, azóta viszont meglettek a banda alappillérei – Zlatko Kušter (gitár/ének), Filip Babić (basszus/ének), Siniša Godinić (gitár) és Miran Špičko (dob). 2013-ban a Mathlab stúdióban felvettük „Step Into Darkness“ című első albumunkat, mely 10 dalt tartalmazott Ivana Novak énekesnővel, és csatlakoztunk a Wormhole death családhoz. A Tearless jelenlegi felállása: Zlatko Kušter (gitár/ének), Ivana Novak (női vokál), Siniša Godinić (gitár), Filip Babić (basszus/ének), Miran Špičko (dob). A banda kezdete óta sok zenekar és a metál széles spektruma is hatással volt ránk.
Ez a tíz év az alkotás egy hosszú fázisa volt az elejétől kezdve, és a jó és rossz idők megosztása azokkal az emberekkel, akik a Tearless-t alkották. Mindenki hozott valami újat az üstbe, és rajta hagyta személyes pecsétjét a zenénken. Történetünk lehet közhelyes, mégis bizonyíték arra, hogy az álmaid valóra válhatnak ha a zene iránt ilyen szeretet és szenvedélyt érzel. Hinni magadban és megkapni a barátaid és családod támogatását mindennél nagyobb siker.

Tagok:

Zlatko Kušter – gitár, ének
Ivana Novak – női vokál
MIran Špičko – dob
Filip Babić – basszusgitár, vokál
Siniša Godinić – szólógitár
Rudolf Lovrenčić – billentyű

Az albumról:

Gyártás, felvételek, keverés és mastering: Jonathan Mazzeo – Mathlab Recording Studio.

Számlista:

Deathwish
Room Of Broken Mirrors
Fallen We Are
Step Into Darkness
Dreams Of You
Inside Your Raveneyes
Masquerade
As She Leaves Me Alone
World Of Shadows
Heart Of December 

Ezen nagyszerű esemény megünnepléseként a banda teljes számelőzetest készített, melyet az alábbi linken érhettek el: https://www.youtube.com/watch?v=IZA5d7Ok2XQ&feature=youtu.be

A banda így nyilatkozott:
“Nagy izgalommal jelentjük be, hogy a Tearless leszerződött a WormHoleDeath kiadóval, ‘STEP INTO DARKNESS’ című albumunk pedig hamarosan megjelenik nemzetközileg is. A WormHoleDeath új tapasztalatokat adott nekünk, olyasvalamit, melyről régóta álmodunk – megosztani a zenével kapcsolatos víziónkat a világgal. Nagyon hálásak vagyunk a tanácsokért és a segítségért amit az album készítése közben kaptunk, és reméljük, hogy ez a csodálatos élmény történetünknek csupán a kezdete, és hogy mindannyian gyarapodni és érni fogunk a WormHoleDeath-től kapott óriási támogatás után.“

A Worm így nyilatkozott:
„Teljes mértékben igaz, hogy a legnagyobb jutalmak a legkomolyabb megpróbáltatások után jönnek. Erről az albumról ezt tudom mondani, hiszen annyi akadályba ütköztünk míg sikerült kiadnunk. Igazi háborút kellett vívnunk, és szembenéznünk tagcserékkel, újrafelvételekkel, újrakeveréssel és sok mással. Végig közel maradtunk a bandához, és minden lehetséges eszközzel támogattuk őket. Mindannyian elfáradtunk, de az album végre készen áll arra, hogy szabadjára engedjük, így most már csak az maradt, hogy bemutassuk a Tearless-t és zenéjüket a világnak. Szeretnék köszönetet mondani Jonathan Mazzeónak és Aghartinak hatalmas támogatásukért. Királyak vagytok. Oké, akkor hagy szóljon: hölgyeim és uraim, örömmel jelentjük be a Tearless-t. Zenéjük tényleg megéri hogy meghallgassák, terjesszék és támogassák.”

Digitális és fizikai kiadási dátumok hamarosan. 

Linkek:
https://www.facebook.com/pages/Tearless/76804712639?fref=ts
http://www.facebook.com/wormholedeath

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek