Hírek

A The Black Dahlia Murder bejelenti ‘Abysmal’ című albumát és felfedi borítóját

A The Black Dahlia Murder visszatért régóta várt Abysmal című teljes albumával, melynek hivatalos kiadási dátuma szeptember 18. A megalkuvást nem ismerő agresszió ezen ádáz darabja a TBDM legjavát mutatja be aprólékosan kidolgozott ritmikus támadással, melyet megállíthatatlan sebességgel és dinamikus csúcsokkal toldanak meg. A csapat nyári európai turnéját júliusban kezdi, szóval mindenképpen látogassatok el Facebook oldalukra, melyen többek között megtalálhatjátok az összes turnéhelyszínt és az elkövetkezendő hetekben kijövő új zenéiket: facebook.com/theblackdahliamurderofficial.

A The Black Dahlia Murder az előrendeléseket és az „Abysmal” első számát június 24-én teszi elérhetővé. Elindult továbbá a banda vadonatúj, hivatalos weboldala is: http://www.tbdmofficial.com! Állítsd be könyvjelzőnek, és ne felejtsd el időnként lecsekkolni a banda körüli újdonságokat!

Trevor Strnad (ének) így nyilatkozott: „Az új album, az „Abysmal” egy igazi The Black Dahlia Murder anyag, de kicsit lentebbről, a Ritual kiadványunkkal elkezdett evolúciós utat követve. Nagyobb, dinamikusabb, és jobban kidolgozott számokat hallhattok rajta. A bandát minden eddiginél sötétebb, gyorsabb és melankolikusabb pozícióba helyezi. Olyan érzelmekkel írtuk ezt a lemezt, amilyeneket egyik eddigi munkánkkal sem tudtunk elérni. Csöpög belőle a sürgősség, és egy tagadhatatlanul őszinte élet-halál értelemelemzés. Néhol diadalt, néhol totális elhagyatottságot és vereséget sugároz. A teljes skálát végigjárja. Ha nem vagy képes érezni az elkeseredettség üzenetét az olyan dalokban, mint a ‘Receipt’ vagy a címadó ‘Abysmal,’ akkor egy érzéketlen kőszobor vagy. A sebesség őrültjei pedig hálásak lesznek Alan Cassidy istentelen hozzájárulásáért, mivel az új albumon olyan mániákus sebességeket közelítünk meg, amiket a TBDM eddigi munkásságában még soha nem tapasztalhattatok.

Sok ihletet ad nekem a bandánk folyamatos sikere. Hatalmas a nyomás, hogy jó anyagot adjunk ki a rajongóknak. Minden egyes visszatérésünkkel el akarom őket ámítani, hogy újra és újra izgalommal töltsék el őket új anyagaink. Régi, intim szerelmi szál fűz a death metálhoz, és szeretem ezen banda által megosztani folyamatos megszállottságomat. Még mindig lenyűgöz az élet sötét és kísérteties oldala, és imádok olyan szövegeket kreálni, amik reakciót váltanak ki a hallgatóból. Élvezem a kitalált elemek és a való élet szörnyűségei közötti átjárást, mivel az emberi élet része a körülöttünk lévő folyamatos atrocitás. Nem kell sokat keresgélned, hogy olyan dolgot találj modern világunkban, ami undort vált ki belőlünk.

A közelgő ausztráliai turné már a nyakunkban van, és nem is lehetnék izgatottabb a turnézásba való visszatérésünk miatt. Rengeteg időnk volt otthon az album megírása közben, az Unhallowed óta eltelt leghosszabb szünetünk volt ez, majd pedig turnéra indultunk. Úgy érzem feltöltődtem, és kész vagyok az ausztrálok közé csapni. Nagy öröm lesz újra együtt játszani a Psycroptic bandával, mivel új albumuk egy hihetetlen kiadvány, a tagok pedig a legjobb arcok. Az ő, mi, és a Colossvs fiatal bikái által alkotott kombó biztosítja, hogy a sör hamarosan a veszélyeztetett fajok listájára kerül. Kapjátok fel a hatos csomagokat, és kapaszkodjatok!

További híreikben a banda vadonatúj weboldala, a tbdmofficial.com már elérhető! Trevor Strnad énekes pedig új rovatot indított „The Obituarist” néven a Metal Injection hasábjain! A rovat Strnad választásait fogja részletezni a death metál underground feltörekvő bandái közül. Az első bejegyzést angol nyelven ITT olvashatjátok.

THE BLACK DAHLIA MURDER
European Summer Tour 2015
11/07 Ballenstedt, DE Rockharz Festival
12/07 Warsaw, PL Hydrozagadka
13/07 Wroclaw, PL Liverpool
14/07 Pecs, HU Rockmaraton
15/07 Munich, DE Kranhalle
16/07 Neukirchen-Vluyn, DE Dong Open Air
17/07 Dour, BE Dour Festival
18/07 Dieburg, DE Traffic Jam Open Air
19/07 Nilvange, FR Thionville
20/07 Paris, FR Le Perit Bain
21/07 Pratteln, CH Mini Z7
22/07 Dornbirn, AT Conrad Sohm
23/07 Pisa, IT The Jungle w/ Suicide Silence
24/07 Tolmin, SI Metal Days Festival

http://www.tbdmofficial.com
http://www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Unborn Suffer, Lost Society, Six Reasons To Kill, The Vision Ablaze, Ashes To Ashes, Helloween, Votum, The Black Dahlia Murder

KMZ

KME videók: The Black Dahlia Murder, Enforcer, Bloodred Hourglass, Motor Sister, Children Of Bodom, Threshold, The 3rd Attempt, Huntress, Ektomorf

KMZ

A The Black Dahlia Murder a Revolvermag.com oldalon mutatja be új számát!

KMZ

A The Black Dahlia Murder bemutatja új számát és az ‘Abysmal’ előrendelési lehetőségeit!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder announce ‘Fool ‘Em All’ DVD; new trailer streaming now!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder announces European summer tour!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder announces Revocation as support for European tour!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder release ‘Into the Everblack’ performance demo video!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder post „Everblack” full album preview and song descriptions on DecibelMag.com

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder stream ‘Goat of Departure’ on LoudWire.com!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder stream „Raped in Hatred by Vines of Thorn”

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder announce ‘Everblack’!

KMZ

Cannibal Corpse, DevilDriver, The Black Dahlia Murder, Hour of Penance – Koncertbeszámoló

SteveShield

Hot News: The Black Dahlia Murder to release vinyl version of classic album ‘Nocturnal’ on January, 18th/21st!

KMZ

Hot News: The Black Dahlia Murder premiere „Moonlight Equilibrium” video on BloodyDisgusting.com!

KMZ

Hot News – The Black Dahlia Murder announce massive UK and France tour in January 2012!

KMZ

THE BLACK DAHLIA MURDER – Ritual

Black_wizard

Hot News – Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder and Suicide Silence to tour Latin America in December

KMZ

The Black Dahlia Murder Interjú

Anders

THE BLACK DAHLIA MURDER – Deflorate

Anders

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek