Hírek

A The Green River Burial bemutatja az „Armilus” hivatalos videoklipjét

A frankfurti THE GREEN RIVER BURIAL banda kiadta „Armilus” című új száma hivatalos videoklipjét. A szám a közelgő Blight bakeliten lesz hallható, a klip pedig ITT tekinthető meg.

A banda Blight című anyaga 7 inches vinylen és digitális formátumokban jelenik meg augusztus 1-jén a Bastardized Recordings gondozásában. A két számos kiadvány a német banda sötétebb, grooveosabb vizekre való evezését mutatja be. Az EP egy kialakuló koncepciós projekt első fejezete, melynek folytatása a csapat közelgő lemezén lesz hallható.

A Blight a 2012-es, Bastardized Recordings által megjelent Separate & Coalesce nyomdokait követi. A THE GREEN RIVER BURIAL négy tagja ambícióit, szenvedélyét és behatásait fordítja le, mely egy egészen egyedi hangzást eredményez. Bár hardcore gyökerekkel indultak, az új EP egy groove-osabb, modernebb metál irányába való indulásukat tükrözi.

  1. Armilus
  2. Dajjal

A THE GREEN RIVER BURIAL több élő koncerten van túl; többek között olyan bandák mellett léptek már fel, mint a SUICIDE SILENCE, THY ART IS MURDER, ARCHITECTS, EMMURE, AUGUST BURNS RED, STICK TO YOUR GUNS, OF MICE & MEN, BEHEMOTH, THE BLACK DAHLIA MURDER, HATEBREED, I DECLARE WAR, THE ACACIA STRAIN, vagy a BURY TOMORROW. Az erőteljes élő koncertjeikről ismert THE GREEN RIVER BURIAL addig nem áll meg, míg minden színpadot teltház előtt le nem romboltak.

www.facebook.com/thegreenriverburial

Kapcsolódó cikkek

The Green River Burial – Armilus (Official Music Video)

KMZ

The Green River Burial – The Big Rip (Official Live Video)

KMZ

The Green River Burial – Colossus live video

KMZ

Hot News: The Green River Burial Video

KMZ

Hot News: The Green River Burial Album Teaser

KMZ

Hot News: The Green River Burial news

KMZ

Hot News: Bastardized Recordings signs The Green River Burial

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek