Hírek

A The Negation leszerződött a Kaotoxin Records kiadóval

https://youtu.be/hAeVDpQEgqQ

A Kaotoxin büszkén jelenti be több albumos szerződését a francia nihilista black metált játszó THE NEGATION bandával. A szimfonikus black / death SIDIOUS, a dark ambient / black metálos COLOSUS és a dark extrém metálos OTARGOS vagy akár a black / grindos C.O.A.G. mellett a THE NEGATION teszi teljessé a Kaotoxin Black Metál részlegét súlyos, masszívan nihilisztikus és ortodox megközelítésével. Ortodox? Talán, első hallgatásra, de a THE NEGATION bandával kapcsolatban ennél több is van a dolog mögött, és ezt hamarosan megjelenő második teljes albumuk bizonyítani is fogja!

A THE NEGATION továbbá részt vesz a második, éves KaotoxinFest rendezvényen december 5-én a franciaországi Lille-ben. Addig is hagyd, hogy a debütáló album „Red Wrath” c. számának hivatalos videoklipje maga alá temessen! Nézd meg itt.

A banda Paths of Obedience (2013) névre hallgató debütáló albuma egy tömör nyilatkozat volt az emberiség iránt érzett utálatukra, dühüket megalkuvó természetére és teljes lelkiismeretlenségére célozva, az elpusztítására irányuló vágyuktól fűtve. Az album egy dühödt és gyűlölettel teli sikoly, mely egyben ellenállásra hív. Ihletésük azoktól a legendás csapatoktól származik, akikkel együtt turnéztak vagy osztoztak már a színpadon (Marduk, Belphegor, Inquisition), valamint az olyan bandáktól, mint a Dark Funeral vagy a DeathSpell Omega. A THE NEGATION második albumán bebizonyítja, hogy a világ élvonalába való felállás. Óvakodj!

https://www.facebook.com/the.negation.band

Kapcsolódó cikkek

A The Negation ‘Memento Mori’ c. albuma meghallgatható online

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek