Hírek

A The Negation ‘Memento Mori’ c. albuma meghallgatható online

A nihilista black metálos THE NEGATION banda közelgő Kaotoxinos kiadványa, a Memento Mori teljes egészében meghallgatható a VS Webzine (Franciaország) és a Metal Underground (U.S.) jóvoltából. Linkek: itt és itt.

A Kaotoxin Records július 6-án adja ki a Memento Mori albumot. Az első nyomás limitált kiadású (500 példány) DigiSleeve CD-ként érkezik.

A banda debütáló teljes albuma, a Paths of Obedience (2013) a mit sem sejtő szcénára bomlasztóan súlyos és erőteljes produkciójával csapott le egy vérfagyasztóan hűvös, állatira sötét és totálisan nihilista black metál támadásként. A banda második teljes albuma, a Memento Mori újra be fogja bizonyítani, hogy a THE NEGATION elit black metál csapatként kész térdre kényszeríteni a világot, elhozva annak végzetét!

A Hybreed Studióban (TEMPLE OF BAAL, GLORIOR BELLI, AZZIARD) gyártott anyag, melynek borítóját Metastazis (MORBID ANGEL, BEHEMOTH, WATAIN) készítette olyan legendás bandákból merít ihletet, mint a MARDUK vagy a BELPHEGOR (akikkel együtt is turnéztak) valamint a DARK FUNERAL és a DEATHSPELL OMEGA. A THE NEGATION második teljes albuma, a Memento Mori sokkal többet ad az ortodox black metálnál, aminek először tűnik. A THE NEGATION egy koncepció, egy élmény, és világunk és annak irányának színtiszta látomása: halál és brutális pusztulás. A THE NEGATION semmiképpen sem a szokásos black metál banda! Semmi sátán, semmi isten, semmi jégbe burkolózott királyság vagy komor erdő, csak színtiszta, abszolút ütős nihilizmus és mizantrópia.

Tracklist:

  1. Intro
  2. The true Enemy
  3. Sacrifice the Weak
  4. Parasite Fall
  5. A Prayer for the Ones I Will Have to Kill
  6. Faith in God’s Corpse
  7. End of Cycle
  8. Visions of Doom
  9. Résistance
  10. Outro

Az emberiség és viselkedése, az Ember – minden képmutatása ellenére látható – értékeinek hiánya, fajunk gyorsított és dühöngő vágya saját elpusztítására és bárminek a letarolása ami ezen küldetése során az útjába kerül az egyetlen igazság, a legsötétebb igazság, a brutális igazság. Nincs szükség hamis próféciákra, ódon könyvekre és azok hazugságaira kétezer éves keresztre feszített zombikról és szárnyas démonokról. Az emberiség és teljes nihilizmusa az egyetlen inspiráció és ok a THE NEGATION sötét szemléletére és reménytelen brutalitására.

Ez pedig nem csak egy zenei vagy szövegi koncepció: a THE NEGATION koncert megtapasztalása olyan, mintha egy hordányi megláncolt, névtelen és arctalan lény kövezne meg, akik készek szabadjára engedni világunk legsötétebb és legbrutálisabb oldalát: olyan, mintha szembe kellene nézned saját magaddal, létezésed űrével, úgynevezett akaratod hiábavaló és reménytelen értelmével és teljesítményével, a „miért?”-ek teljes hiányával, melyet próbálunk mélyen eltemetni magunkban… teljes negációban.

www.facebook.com/the.negation.band

Kapcsolódó cikkek

A The Negation leszerződött a Kaotoxin Records kiadóval

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek