Hírek

A The New Roses leszerződött a Napalm Records kiadóhoz!

A THE NEW ROSES az új német rock szenzáció – a békés Rheingauból jöttek, mely leginkább lenyűgöző kastélyairól, kolostorairól és szőlőültetvényeiről híres.

A THE NEW ROSES egy igazi rock’n’roll szörnyeteg, mely az AC/DC, Kid Rock, The Black Roses és Aerosmith hatásait keveri gyakorlottan, gazdagítva azokat saját egyedi hangzásával. A tagok egyik legnagyobb teljesítménye, hogy „Without A Trace” c. számuk szerepelt a sikeres amerikai „Sons Of Anarchy” sorozat TV előzetesében. Több, mint 150 koncerttel és európai fesztiválfellépéssel a hátuk mögött az elmúlt három évben, valamint számos elkötelezett rajongójával a THE NEW ROSES készen áll a rockra!!

A THE NEW ROSES sikerei nemzetközi lemezszerződést hozott számára a Napalm Records / Universal lemezkiadóval. A banda áprilisban vonul stúdióba új albumuk felvételeihez, mely idén késő nyáron/ősszel jelenik meg.

Max Riedler (Napalm Records vezető):
„Örömünkre szolgált a THE NEW ROSES felfedezése ragyogó, fényes csillagként a Rockzene égboltján! Nagyszerű banda nagyszerű jövővel! A lehető legjobb úton haladnak!”

A THE NEW ROSES így kommentálta szerződését a Napalm Records kiadóval:

Urban Benz (dob):
“Örülünk, hogy egy ilyen nagy és jó hírű lemezkiadóval szerződhettünk, mint a Napalm Records. Ez megerősít minket a Rock and Rollba és az elmúlt évek munkájába vetett hitünkben. Azt is megmutatta nekünk, hogy milyen fontos folyamatosan és kitartóan követni saját utunkat. Úgy érezzük, a Napalm Records-zel való üzlet az utóbbi évek jutalma, és magabiztosan és motiváltan lépünk stúdióba új albumunk felvételeire!”

Timmy Rough (ének, gitár):
„Jó látni, hogy a helyes úton haladunk! A Napalm Records egy nagyon jó és tapasztalt kiadó, és már várjuk a közös munkát. Annyit játszunk idén amennyit csak lehetséges, és persze az új albumra helyezzük a hangsúlyt, melyen már most is keményen dolgozunk. Tudjuk, hogy sok rajongónk már türelmetlenül várja, mi pedig még jobban várjuk a Napalm Records-zel való közös munkát, aki értékes partner lesz 2. albumunk gyártása és marketingje során! „

Deville Schober (Management):
„A THE NEW ROSES zenekar egy olyan név a listánkon, mely mindent jól csinál. Büszkék vagyunk, hogy velük dolgozhatunk. A THE NEW ROSES élő biztosíték az érzelmes és energetikus koncertekre. Debütáló albumukkal a banda már bebizonyította, hogy színtiszta Rock himnuszokat tud írni, mely nemzetközi szinten is megállja a helyét. A velük való megállapodás logikus lépés volt előző munkáik alapján. A Napalm Records már egy neves kiadó, ami tudja hogyan kell nemzetközileg felfuttatni a bandákat. Már várjuk a Max Riedlerrel és az egész csapattal való közös munkát!”

További infó:

THE NEW ROSES – “Whiskey Nightmare

THE NEW ROSES – “For A While

www.thenewroses.com
www.facebook.com/TheNewRoses

Kapcsolódó cikkek

The New Roses – a német hard rock banda ősszel Budapestre jön!

KMZ

The New Roses – Speciális vendégként szerepel az Accept turnéján + További albumrészletek!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek