Hírek

A Theories új albuma teljes egészében meghallgatható az Invisible Oranges oldalon

A mai nappal a death grind gonosztevő THEORIES banda teljes egészében elérhetővé tette közelgő „Regression” című teljes albumának gyümölcsét az Invisible Oranges weboldalon.

A The Red Room és The Boiler Room stúdióban, Derek Moree (The Sword, Pelican, Minus The Bear et al) hangmérnök/producerrel felvett, és Scott Hull (Pig Destroyer, Agoraphobic Nosebleed) által kevert és masteringelt Regression tíz vehemens számot szólaltat meg tüskés, kötekedő, crust-hatású death grind hangon, a társadalmi elégedetlenség önkényes igazságai, a gazdasági bizonytalanság, környezeti katasztrófák és a pusztulás elkerülhetetlen körforgása köré összpontosítva.

Joe Axler dobos a THEORIES közelgő kiadványáról: „Rohadtul izgatottak vagyunk, hogy szabadjára ereszthetjük ezt a lemezt, és úgy érezzük, hogy most 2015-ben, amikor annyi metál zene jön ki olyan stílusban amit szeretünk de nem játszunk, olyan felhergelt anyagot akartunk csinálni amilyet csak tudunk. Mivel úgy tűnik, hogy manapság kevés grind és death grind banda van a színen, reméljük hogy nagyot fog szólni és valami olyat teszünk le vele az asztalra, ami illik hozzánk.

A „Regression„-t teljes mániákus dicsőségében ITT HALLHATOD.

A THEORIES sorai között tudhatja többek között olyan bandák régi és jelenlegi tagjait, mint a Samothrace, Skarp, és Book Of Black Earth. A „Regression” 2015. március 20-án jön a Metal Blade Records által. Előrendelési csomagok elérhetőek itt: http://www.metalblade.com/theories

http://www.facebook.com/theoriesgrind
http://www.theoriesgrind.blogspot.com

Kapcsolódó cikkek

Theories – „Shame” című szám premierje

KMZ

Theories – Hamarosan kiadja az új albumot

KMZ

Theories leszerződött a Metal Blade Records-al!

KMZ

Hot News: Theories – Seattle Deathsquad Recording Debut LP; Locks Dates With Early Graves

KMZ

Hot News: Theories – Prepare For Western US Tour And Chaos In Tejas Action

KMZ

Hot News: Theories – Seattle Death Crew Begins West Coast Tour This Week

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek