Hírek

A török Blliigghhtted „Zeroes” című albuma március 31-én jön a Merdumgiriz Records kiadó által

A 45 perces album messze a legprogresszívabb és kaotikusabb anyag a profi török zenészek által. Egyszerre disszonáns és tornyosuló mint Melkor énekei időtlen csarnokokban. Ruhanathanas által levezényelve, ez a sötét utazás többféle behatást olvaszt magába, melyeket titokzatos extrém metál és sötét zenék nagy dózisaival tudunk magunkba szívni. Az ambient-fűtötte doomos alhangoktól a pszichedelikus szintetizátorokon át a szűnni nem akaró black metál dallamokig és death metál énekekig az album a sötét valóság kozmikus burkából akaró kitörését mutatja meg nekünk.

A Metal-Temple jóvoltából a két dal egyikébe belehallgathattok itt.

A BLLIIGGHHTTED egy pszichodráma, mely a sötét szellemiség történelmét és filozófiáját fedezi fel korrelációk valamint a hagyományok és degeneráció esszenciájának és formájának egymás mellé állítása által. A csapat „Zeroes” nevű debütáló albumát a Merdumgiriz Records által adja ki március 31-én.

A YAYLA-ban való munkásságához hasonlóan Emir Togrul nagyvonalú víziója, hogy minden Zeroes CD, kazetta, póló és matrica kézzel készüljön; Emir fújja be a lemezeket, vágja és illeszti a CD tok, burkolatok és kazetták nyomatait, minden részt maga kreálva, amihez nem szükséges gép. Minden jelenlegi és közelgő árucikk egyenesen az alkotó kezei közül jön a rajongókhoz; nincs korlát a „Zeroes” tárgyakhoz, míg emberünk él. Togrul a Merdumgiriz társtulajdonosa is egyben.

Link az album meghallgatásához és letöltéséhez.

Purge Me Satan
Seven Zeroes

Official: http://www.merdumgiriz.org/Blliigghhtted_Official.html
Facebook: https://www.facebook.com/blliigghhtted
Bandcamp: http://blliigghhtted.bandcamp.com

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek