Hírek

A Toxpack leszerződött a Napalm Records kiadóhoz!

A német fővárosból származó öttagú TOXPACK bejelentette nemzetközi lemezszerződését a Napalm Records kiadóval. A világ egyik legsúlyosabb Streetpunk/Streetcore arzenálját felvonultató csapat háta mögött már számtalan mérföld áll, most pedig készen állnak a következő lépésre a Napalm Records kiadóval!

A 2001-ben alakult banda hamar megtalálta saját útját, melyhez erősen ragaszkodva bejárták Európát, több listára is feljutottak, emellett pedig intenzíven dolgoztak zenéjükön, hét nagylemezt adva ki. Legújabb, FRISS (2014) című albumuk a német mediacontrol album listák 16. helyére került fel!
Most itt az idő egy még nagyobb dobáshoz, egy még erőteljesebb és intenzívebb lépéshez! Hamarosan új TOXPACK hírekkel jelentkezünk!

A TOXPACK a Napalm Records kiadóhoz való szerződés kapcsán:
„2016-ban lesz a TOXPACK fennállásának 15. évfordulója! Ígéretes utunkon biztos, hogy hozunk magunkkal egy jó adag súlyos STREETCORE-t! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ilyen erős partnerre leltünk a Napalm Records kiadóban, a szerződés pedig új mérföldkő a TOXPACK történetében!”

A bandát a közeljövőben a következő helyszíneken láthatod élőben:

06.08.2015 UK – Blackpool / Rebellion Festival
08.08.2015 DE – Torgau / Endless Summer Festival
19.12.2015 DE – Berlin / Huxleys – HEIMSPIEL

További infó:
www.facebook.com/toxpack
www.toxpack.de

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek