Hírek

A Trivium volt dobosa, Nick Augusto új bandát alapít

Kicsit több, mint egy évvel a Trivium elhagyása után Nick Augusto dobos Corrosion névvel új bandával tér vissza az Insense és Before the Mourning tagjaival társulva.

A csapat, aminek felállását Tommy Hjelm énekes / basszusgitáros valamint Christopher Cussell és Martin Rygge gitárosok teszik teljessé, már túl van három szám felvételén amiket hamarosan digitális EP formájában adnak ki a Mas-Kina Recordings (Insense, Beaten to Death, She Said Destroy) kiadón keresztül.

A négyes összefogott a Revolver Magazine-nal a közelgő EP első single-jének exkluzív premierjére.
A „Machine Says No” számot itt hallgathatod meg.

Augusto szerint “Egyszerűen négy barát zenél és közben élvezik, és remélem nektek is tetszeni fog. Nagyon várom már, hogy teljes albumot csináljunk és hogy turnékon találkozzunk. Az ötlet közvetlenül azután jött, hogy elváltak útjaim a Triviumtól … A Corrosionnél mindnyájan barátok voltunk, szóval jó ötletnek tűnt megalapítani. Jómagam Insense rajongó voltam, és nagyot gondolva felkerestem őket Norvégiában, hogy szeretnék velük játszani egy bandában. E-maileken megbeszéltük, és az ötlet testet öltött. Három számot írtunk, amik jó bemutatkozásnak tűntek, és egy teljes album is jönni fog idővel. Amit ezen az EP-n hallhattok az az, ahogy akkoriban éreztük magunkat, ráadásul jól is hangzott és rögtön megvolt a szikra.

A bandával kapcsolatos további infókat Facebook oldalukon találtok.

https://www.facebook.com/corrosion1
https://twitter.com/CorrosionBand
https://www.facebook.com/maskinarecordings

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek