Hírek

A Tsjuder bemutatja első új számát és közelgő albumának részleteit

A TSJUDER ‘Antiliv‘ című, szeptember 18-án kiadásra kerülő albumának első száma meghallgatható online. A norvég black metálosok „Demonic Supremacy” című száma exkluzívan az alábbi hivatalos médiapartnereken keresztül kerül bemutatásra:

Metal Obsession (AU)
Metal Hammer (DE)
Friedhof Magazine (ES)
Kaaoszine (FI)
VS-Webzine (FR)
Andfari (IS)
Metalitalia (IT)
Lords of Metal (NL)
Metal Hammer (NO)
Musick Magazine (PL)
Ultraje (PT)
Metal Hammer (UK)

A „Demonic Supremacy” számmal kapcsolatban a TSJUDER a következőket mondta: „A ‘Demonic Supremacy’ számban old school black metált játszunk a korai BATHORY és CELTIC FROST nyomdokaiban. A hangzás remekül megragadja gyökereinket, míg 2015-ben is remekül megállja a helyét.” A norvégok szerint továbbá az ‘Antiliv’ „nyers és megalkuvást nem ismerő”.

A TSJUDER ezeken felül bemutatja az ‘Antiliv’ sötét borítóját, melyet a francia Vincent Fouquet (MELECHESH, HIMINBJORG, BETHLEHEM) alkotott az Above Chaostól.

Számlista

01. Kaos
02. Krater
03. Norge
04. Djevelens Mesterverk
05. Demonic Supremacy
06. Slumber with the Worm
07. Ved Ferdens Ende
08. Antiliv

Digibox bonus tracks
09. Kaos (rehearsal version)
10. Slumber with the Worm (rehearsal version)
11. Antiliv (rehearsal version)
12. Deathcrush (MAYHEM cover)
13. Unholy Pagan Fire (BEHERIT cover)

A TSJUDER augusztus 28-án fellép a németországi Wolfszeit fesztiválon.
A TSJUDER korábban egy profi készítésű videót is bemutatott 2014-es Hellfestes fellépéséről. A teljes előadás megtekinthető itt, benne a ‘Demonic Supremacy’ című új számmal.

A TSJUDER a klasszikusan nyers és csattogó norvég death metált hozza anélkül, hogy a nosztalgiában való pancsolás kísértésébe esne. Ötödik, ‘Antiliv’ című nagylemezükön egy dallamot sem kell külön feketére festeni, hiszen gyökereik láthatóan csak úgy ragyognak abban a mindent elnyelő sötétségben, melynek első úttörői a BATHORY, CELTIC FROST, és VENOM, valamint a MAYHEM, DARKTHRONE, és EMPEROR bandák voltak. A méreggel teli ádáz hörgés Nag basszusgitáros és Draugluin gitáros által összekapaszkodik a tüskés, megállíthatatlanul előretörő pokoli ritmusviharral, melyeket a dobos, Anti-Christian enged szabadjára a magasztos dallamokra törve. Amikor a norvégok visszatértek ‘Legion Helvete’ (2011) című albumukkal azonnal egyértelművé vált, hogy 2006-os feloszlásuk után újra pengeéles dalszerzést tudnak felmutatni. Az 1993-ban Nag és Berserk által alapított, majd hamarosan Draugluinnal bővülő TSJUDER hamar elnyerte az underground színtér figyelmét ‘Throne of the Goat’ (1997) és ‘Atum Nocturnem’ (1999) című EP-ivel, melyeket eredetileg demónak terveztek. Debütáló, „Kill for Satan” (2000) című albumuk általános figyelmet és kritikai elismerést kapott, melyet tovább halmoztak „Demonic Possession” (2002) és „Desert Northern Hell” (2004) című kiadványaikkal. A TSJUDER most lenyűgözően demonstrálja, hogy még mindig egyre csak erősödik; pokolian ádáz remekművük, az ‘Antiliv’ pedig a banda szerint „nyers és megalkuvást nem ismerő black metál”. Semmi post-, progresszív- vagy akármilyen plusz jelző!

Tagok 
Nag: ének, basszus
Draugluin: gitár
Anti-Christian: dob

www.tsjuder.com
www.facebook.com/tsjuderofficial

Kapcsolódó cikkek

TSJUDER – Helvegr

Herczeg Frigyes

Tsjuder interjú

KMZ

Tsjuder – „Djevelens Mesterverk” dalpremier

KMZ

Hot News: Season of Mist news – In Solitude, Tsjuder, Nothnegal

KMZ

TSJUDER – Legion Helvete

Menegroth

Hot News – Season of Mist news: Tsjuder – Sólstafir – Esoteric – Arckanum – Misery Index – Septicflesh

KMZ

Hot News – Season of Mist news: Tsjuder – Arckanum – Old Silver Key – Esoteric – Morbid Angel

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek