Hírek

A Twitching Tongues leszerződött a Metal Blade Records kiadóhoz!

A los angeles-i, TWITCHING TONGUES nevű hardcore csapat nemzetközi szerződést írt alá a Metal Blade Records kiadóval. 2009-es alakulása óta a banda az egész világot átturnézta, és két teljes anyagot adott ki: Sleep Therapy (2012), In Love There is No Law (2013), és egy élő albumot: World War Live (2014). Egyedi hangzásával és vitathatatlan komolyságával, melyet a TWITCHING TONGUES úgy élőben, mint albumain mutat, a banda az underground szcéna egyik legtöbbet emlegetett zenekarává vált. Colin Young rögtön felismerhető énekét tökéletesen kiegészíti a gitáros/háttérvokálos Taylor Young, Leo Orozco gitáros, Kyle Thomas basszusgitáros, és Michael Cesario dobos. Nemrég a banda feltűnt a VH1-on a között a 15 banda között, melyet a legtöbbet kellene hallgatnod 2015-ben. A VH1.com cikke szerint a banda „analóg és szélein durva … a Twitching Tongues valami nagyon egyedi, abszurd módon súlyos, és főként érdekes dolgot alkot.

Colin Young énekes ezt fűzte hozzá a Metal Blade kiadóval való szerződésükhöz: „Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerű klasszikus neveket felvonultató kiadónál lehetünk. Annál a lemezkiadónál lenni, mely olyan anyagokat adott ki, mint „Hell Awaits”, „Nightfall”, „Those Once Loyal” és mások egy hatalmas megtiszteltetés, és már várjuk, hogy mi is a Metal Blades egyik klasszikusává váljunk.

A TWITCHING TONGUES jelenleg várva várt harmadik teljes albumán dolgozik, mely a 2013-as In Love There is No Law folytatása lesz. A lemez trackingje májusban lesz, és a banda saját los angeles-i The Pit nevű stúdiójában lesz felvéve és gyártva. Az album tervezett kiadása 2015 őszén lesz. Új zene, borító és további részletek amint elérhetőek lesznek.

A tracking végeztével a rajongók a Disgrace bandával közös európai turnén láthatják a zenekart, valamint a franciaországi Hellfesten és a philadelphiai This Is Hardcore X fesztiválon júliusban.

TWITCHING TONGUES
The End of Love: European Tour
+ Disgrace
06/17 La Mécanique Ondulatoire
06/18 Toulouse, FR Le Saint Des Seins
06/19 Clisson, FR Hellfest
06/20 Arnheim, NL Willemeen
06/21 Dordrecht, NL Bibelot
06/22 Sheffield, GB Corporation
06/23 Glasgow, GB Audio
06/24 London, GB Boston Arms
06/25 Mol, BE JH Tydeeh
06/26 Münster, DE Cafe Lorenz
06/27 Berlin, DE Cassiopeia
06/28 Dresden, DE Chemiefabrik
06/29 Wien, AT Das Bach
06/30 Salzburg, AT Rockhouse Bar
07/01 Stuttgart, DE Juha West

07/23-26 This is Hardcore Fest Philadelphia, PA

Az In Love There is No Law címadó dalát a banda hivatalos Youtube csatornáján láthatod, youtube.com/TwitchingTongvesITT.

http://www.twitchingtongues.com
https://twitter.com/twtchngtongues
https://www.facebook.com/twitchingtongues

Kapcsolódó cikkek

TWITCHING TONGUES – Disharmony

Dehumanizer

KME videók: Reverence, Whitechapel, Waken Eyes, Epica, Chastain, Thy Art Is Murder, Whiskey Ritual, Twitching Tongues, Ecnephias

KMZ

KME videók: Metal Allegiance, Children of Bodom, Twitching Tongues

KMZ

A Twitching Tongues hivatalosan is bejelenti „Disharmony” című új albumát!

KMZ

Hot News: Twitching Tongues – Month-Long North American Tour Begins This Week

KMZ

TWITCHING TONGUES – In Love There Is No Law

Dehumanizer

Hot News: Twitching Tongues – Lambgoat Streaming Full Sophomore LP Just Days From Street Date

KMZ

Hot News: Twitching Tongues Spits Out New Track Through Decibel

KMZ

Hot News: Twitching Tongues’ European Tour Underway

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek