Hírek

A Universal Theory nevű gothic metál csapat kiadja új videóját

A madridi UNIVERSAL THEORY nemrég kiadta „Unfinished Desire” címet viselő számának dalszöveges videoklipjét. A dal a „The Most Attractive Force” című, hamarosan megjelenő albumon lesz hallható.

Két évvel debütáló anyaguk után a madridi UNIVERSAL THEORY befejezte „The Most Attractive Force” című második albumát. A 2015. augusztus 24-én a Metal Hell Records gondozásában megjelenő anyaggal a UNIVERSAL THEORY elmésebb és hangosabb gitárjátékot fog felvonultatni, súlyosabb és intenzívebb hangokat keverve a mély és dallamos gothic metál hangulat eléréséhez – igazi csemege az olyan bandák rajongóinak, mint a Tiamat / Lucyfire, Type O Negative, The Gathering… A női énekes újra Maria Jose Martos lesz. Az album Light Vein című záró számán hallható lesz Beth Hart zongorista is.

Biográfia:
A UNIVERSAL THEORY 2011-ben alakult a spanyol fővárosban. Koncepciójuk a „keresés örömén” alapszik. Ahol minden dallam, hangjegy és frázis személyes élményeket és gondolatokat közvetít hangulatos, romantikus, melankolikus és rejtélyes passzusokon át. A UNIVERSAL THEORY „Mystery Timeline” című debütáló albuma (a „Mistery” és „Timeline” című digitálisan kiadott EP-k kombinálásával) 2013-ban jelent meg a Metal Hell Records gondozásában.

A Universal Theory:
Jesus Pinilla – gitár, hangmérnök, férfi vokál
Maria Jose Martos – nő vokál

A banda weboldala: http://www.universaltheorymusic.com

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Monolith, Nuclear, The Fading, Panychida, Universal Theory, Sleep of Monsters, J . D. Overdrive, Kadavar

KMZ

Hot News: Metal Hell Records Announces the Signing of Universal Theory

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek