Hírek

A Valdur bemutatja a Pathetic Scum pokoli gyümölcseit + felfedi borítóját és számlistáját

Hosszú álmuk befejeztével a black metálos kaliforniai VALDUR felemelkedik kriptájából hogy elénk tárja legújabb áldozati felajánlását, a Pathetic Scum albumot.

Folytatva a lélekzúzó 2013-as At War With teljes albumot, melyet a Meat Mead Metal is magasztalt, amiért betölti „a düh és a társadalomtól való elszakadás űrét, mely elsötétíti a szívedet”, a Pathetic Scum teljes egészében a banda titkos Bloody Mountain Bunkerében lett felvéve. A keverés a dobos, Matthew munkája, a mastering pedig Dan (Morbid Mastering) által készült. Az albumon az undor hét kegyetlen ódája hallható, ahogyan azt csak a VALDUR képes megszólaltatni. Az új gitáros, Vuke gitárjátékával felvett lemez a háborgó riffek, bestiális dobok, dühtől izzó vokáltámadások és az égzengés mindent átható hangulatának jeges támadása. A Pathetic Scum valóban egy dögvészes társadalom testamentuma, és fenntartja a VALDUR bandát jól megillető helyet Amerika legjobban őrzött extrém metál titkai közt.

VALDUR így szólt a kriptákból: „Samuel, az énekes/gitáros még úgymond mindig velünk van, de jelenleg lefoglalja családja és személyes ügyei. Az új gitáros, Vuke nem egy beugró zenész, hanem a VALDUR teljes jogú tagja. A tavaszi koncerteken pedig újra Roskva énekel. Itt van még William basszusgitáron és Matthew a dob mögött. Mindenkit megbecsülünk, aki időt szán ezen világban arra, hogy belehallgasson zenénkbe. Saját magunk építettük és öntöttük olyan formába, amilyenre akartuk. Ezekkel az új dalokkal valami újat adunk nektek, ami mégis a VALDUR rejtett idővonala mentén fut…

Pathetic Scum Tracklist:

1.Tank Torture
2. Impending Doom
3. Blessings Of The Goat
4. Pathetic Scum
5. Incantre Pt. II
6. Morbid Emanations

A Weverin, Endless Blizzard és Plutocracy bandák volt és jelenlegi tagjait felvonultató VALDUR a századfordulón alakult a Sierra hegység pulzáló szívének egy kisvárosában, ahol a Halálvölgy sivatagja összetalálkozik a magasodó Mt. Whitney-vel, és ahol a szentségtelen kollektíva mindenféle divatos szcéna és szabálykönyv zargatása nélkül lakozik

VALDUR 2015:

Vuke – gitár
William – basszus
Matthew – dob
Roskva – (élő) ének

A Pathetic Scum hivatalos megjelenése digitális és digipak formátumban 2015. június 30-ra várható a banda saját Bloody Mountain Records kiadója által.

http://www.facebook.com/pages/valdur/54163319709

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Valdur To Emerge From Their Catacombs

KMZ

Hot News: Valdur Wages Further War On Humanity With New Track Now Decimating Ears At Metal Injection

KMZ

Hot News: Valdur – Sierra Mountains Blackened Death Cultists Spew Forth New Track

KMZ

Hot News: Valdur – Long-Running Alpine Black/Death Conjurors Confirm Details Of Imminent New Full-Length

KMZ

Hot News: Valdur – New Track From Black/Death Occultists Streaming Via Decibel Magazine

KMZ

Hot News: Valdur – Alpine Black/Death Occultists Issue Recording Update; New Song Posted

KMZ

Hot News: Valdur – Announce New Member; Spring Shows Booked

KMZ

VALDUR – Raven God Amongst Us

Menegroth

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek